Feel the earth moving

Hej, hej, hemskt mycket hej
 Drog till stallet rätt sent. Borstade Uffe, gjorde lite mer hål i stiglädrena och fixade klart inför lektionen. Så idag fick alltså Uffe gå på sin premiärlektion. Han sprang på som han inte gjort annat. Han smälte in ;) Så han var duktig och skötsam, det var trevligt.
Bara andra gången jag dressade med honom, men han är så okomplicerad och vänlig. Får hitta lite mer knappar och bygga på kondisen litegrann så blir det nog finers. Det kommer nog inte heller bli några problem när han ska börja arbeta heltid på ridskolan heller. Lär bli en favorit för många tror jag. I alla fall om han håller sig någolunda som han är nu :)
 
Glömde ju skriva tidigare att jag ska börja rida honom på min lektion varje vecka och så tillsvidare. Och imorgon ska vi prova hoppa lite. Vilket han inte gjort sen han kom hit. Får ta och hålla i mig hårt, orkar inte hålla på att trilla av flera gånger, haha. Men måste nog räkna med ett par avfallningar imorrn dock, med min taskiga ridning och hoppförmåga, hehe ;) Tråkigt att Timpen är halt på nytt, kommer sakna honom på tisdagarna. Min bästa hoppkompis.
Well, nu måste jag sova, godnatt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide