Feel this moment

Hej, hej, hemskt mycket hej
Igår var Callemannen min igen. Vi red en vända efter stigen. Fick med oss Amanda och Pontus som sällskap och det var mysigt. Inte så mojsigt att rida ut själv när det är så mörkt att man knappt ser vart stigen går ;) Calle var såklart snäll och duktig :) Och väldans pigg och taggad. Hann knappt korta tyglarna innan han hade bytt växel, haha. I galoppen drog han på några spurtar ibland. Sötis, gammelgubben har då krut i sig än :)
 
Bild från -08, hehe ;)
 
Hjälpte sen Amanda att mocka till sju klubbisar. Kände att jag måste börja bli lite snäll nu. Det är så många som hjälper mig osv rätt ofta. Och jag har sällan tid att hjälpa lika mycket tillbaka. Så får passa på när jag kan.
 
Idag har jag grejat åt pärlorna. Sen skrittade jag ut Cameron med Linur och Calle. Mysigt värre. Vet inte om Nussis varit ut så mycket på senaste, men han var i alla fall riktigt glad och nöjd :) Har saknat att sitta på hans rygg insåg jag idag, gulligaste Nusse. Han sätts ju igång fortfarande, så håller en tumme att han blir ordentligt bra nu.
 
 
Krigat med Olle och meducinen. Han ville inte ha den, han var skitsur på mig ;) Medan sötValle stod och smågnägga och såg jättesugen ut (han gillar meducin, hehe). Sen hade jag och Linur kvällsfodring, så vi mockade hela stallet innan vi matade alla djuren. Rätt mysigt med kvällsfodring ibland, men blir säkert lite jobbigt om man måste ha det ofta ;)
 
Sen kollat Xfactor hos Evve, men alla var så trötta så vi orkade inte kolla utröstningen ;) Massa stall imorrn, har dom tre fina. Ska försöka sova tidigare än vanligt, godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide