Gettin' my gun

 
Hej, hej, hemskt mycket hej
Hoppträningen igår gick faktiskt rätt bra. Bästa hittills tror jag. Börjar hitta lite mer knappar och törs rida mer nu. Och så länge det inte är framme titthinder verkar han ju vara rätt snäll ;)
 
                 
    Mongo Uffster nöjd efter träning. Och Jamas avis och vill ha uppmärksamhet.

Började med att rida bommar på backen. Red över första, runda andra och sen över sista. Kom rätt alla gånger i princip. En gång blev det lite halvers när jag lät han flyta ut och typ missade bommen. Men asnöjd annars, han var väldans lydig på det. Lite skillnad från första gången, hehe. Sen hoppade vi en liten bana. Man fick jobba själv på bommarna och volten där nere när dom andra körde.
Första rundan var väl inget att hurra över, haha. Han trängde som attans och hoppade som en ostkrok över hindrena ibland. Sen på andra rundan så blev 1:an halvers och så rev han 2:an. Då började vi om. Fick tänka till lite också. Han är ju inte så begåvad eller rutinerad än, så måste hjälpa till mera. Och då var det som att allt bara funka. Fick bort han från handen, fick han på ytterhjälperna och fick med han i svängarna. Han hoppade av lite stort på ett hinder, men det gick bra ändå, fick öva att svänga med sätet och skänklarna när tygeln blev lång ;) Första gången det kändes riktig kul igen sen Timpan blev sjuk. Och skönt att den inte håller på och slänger av mig varenda gång. Bara det att så fort dom plockar fram något tittigt kommer jag få mig åkturer ;)
 
Idag har jag bara varit och grejat till hästarna. Snart är dom bara mina i en vecka ;) Lätt det ska bli när man inte har en hund att sköta samtidigt denna gång, hehe.
Nu ska jag kolla mina kära serier. Har så mycket nytt nu att det inte kan bli mer spännande. Bara det att dygnet har för få timmar. Dom är ju så bra att man vill se alla på samma dag helst. Haha. Hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide