I'm not asking, you're not telling

 Hej, hej, hemskt mycket hej
Just kommit från stallet. Drog dit rätt sent idag. Sovde till tre ungefär, sen tvingades jag upp. Men hade definitivt kunnat sova dygnet runt om jag fått. Utan överdrift. Hoj, nog låter det illa.
Red Uffe på lektion. Han skötte sig. Inte riktigt lika fin som sist, men han blir helt klart bara bättre och bättre. Fick en del fina och bra moment i både trav och galopp. Sen tränade vi lite bakdelsvändningar och han vände faktiskt hyfsat åt båda hållen. Blev en hel del hjärngympa för lillen, som tyckte det var jobbigt att tänka så mycket ;) Önskar vi hade mer plats ibland bara för hade varit fint att få trycka på lite i galoppen så han får jobba igenom sig. Han orkar ju inte riktigt i arbetsgalopp hela tiden. Nåja, får försöka hinna rida fram lite mer imorrn och då finns det plats.
 
       
 
Prommade med Olle i ridhuset typ tjugo minuter. Det var det tråkigast han varit med om sa han och försökte underhålla sig själv med att slänga sig och rulla, hoppa upp och pipa och härja. Söt som sockervadd är han i alla fall.
 
Nu ska jag kolla några avsnitt finally. Pusshej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide