Run as fast as you can

Hej, hej, hemskt mycket hej
Råkade seriöst snooza bort alla väckarklockor idag. Inte för att jag hade någon tid att passa, men man behöver ju inte alltid sova bort dagarna. Vaknade i alla fall vid halv tre eller något sånt. Känns lite väl sent. Måste ändra min dygnsrytm.
 
Drog till stallet och gjorde Calle. Red ut med honom till kremma en sväng. Han var som vanligt snäll och lydig. Älskar att man kan ligga och galoppera hur länge som helst efter vägen. Önskar en lång raksträcka någonstans som man kan använda året runt :)
 
På dressyrlektionen jobbade vi lite med skänkelvikningar osv. Uffe var rätt så skötsam idag. Tänkte också efter lite hur jag ville att det skulle kännas i handen osv och försökte jobba efter det. Säger ju alltid att jag inte vet vad jag gör och bara åker med, haha ;) Nämen, han var helt okej. Gjorde duktiga skänkelvikningar också, men mot slutet vart han lite trött.
 
Varit och fyllt på min mobil så jag kunde höra röstmeddelandet som jag gissade att tandis lämnat. Och givetvis har min tandläkare blivit sjuk när min tid väl kommer. Har ju väntat i månader. Vill ju att dom ska fixa min ena tand som inte blev bra när dom lagade den. Det gjorde inte ont eller något innan när man drack eller så, men efter att dom fixat den så ilar det sjukt mycket när jag dricker och ibland äter. Så har sen dess fått hitta på olika sätt för att det inte ska göra ont när man dricker, men det är inte det lättaste när det är en tand så pass långt fram. Nåja, nu ska jag tänka på refrängen, tjing.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide