Sneaky little fly

Hej, hej, hemskt mycket hej
Faktiskt varit ute och käkat middag på thai med pappa, faster och hennes man. Pappsen bjöd (och tankade även min bil full, yay). Råkade nog ta fel maträtt idag. Brukar alltid köra samma, men vart osäker på vilken det var då det alltid är Soffi som håller koll åt mig, haha. Den jag tog idag var i alla fall sjukt stark. Nästan så det blev för mycket. Men det var trevligt i alla fall :)
 
     
Sötelito. Slängde av mig jackan för att gå och byta tröja.
När jag kom ut från mitt rum hittade jag detta, gullebulle ♥
 
Sen när jag kom hem gick jag ut med Dogge. Tänkte bara kvällsrasta en snabbis, men när vi väl var ute så var det så skönt. Hade ingen jacka, bara hoodie, mössa och vantar. Tror det var nollgradigt ute, kanske till och med någon plusgrad. Gick mitt i skogen där dom börjat förbereda skidspåret, så det var lite hårdare och packat där. Vi tog oss rätt långt innan vi vände och tog oss ut ur skogen och gick hem efter vägen. Galet härligt. Så får vintern gärna vara, snö på backen, inget i luften och så typ nollgradigt :) Snart ska Doggis åka hem, så får passa
på att mysa med honom nu.
 
Bästa Amanda har ju som sagt varit hundvakt åt mig i stallet flera dagar och i flera timmar. Bara så att jag skulle kunna rida och motionera alla hästarna. Dogge var nog nöjd, för Amanda har nog nästan mer energi än honom när hon flänger runt, haha. Så tänkte bara säga att hon får en stor guldstjärna i himmelen :) Ciao.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide