Thank god it's Friday

Hej, hej, hemskt mycket hej
I fredags red jag först ut med Olle och värsta gänget ;) Soffi, Felicia, Joanna och Evve. Lite skillnad när man nästan alltid rider själv. Olle och Mattur gick först sida vid sida. Dom var så skötsamma och höll hela tiden
samma lugna tempo i både skritt och trav. Det var nästan lättare att rida flera stycken, haha. Hästen kändes typ ännu lydigare än vanligt. Och han var nog jättenöjd att få ha så många kompisar.
 
Sen vände vi i alla fall och så gick alla förutom Evve till hoppbanan för att plumsa. Direkt där så for såklart Felicia i full fart åt andra hållet på ovalen när vi skulle till öppningen så Olle vart avis och pep som attans och taggade upp sig. Sötgubben. Sen galopperade dom andra runt på hoppbanan i djupsnön medans vi bara skulle skritta. Snacka om missnöjd häst, han ville ju också springa. Så han gjorde 180isar och försökte fara iväg framåt och pep lite till. Kunde bara skratta för att han var så charmig. Sen skrittade Mattur med oss, men det hjälpte inte desto mer, han ville ändå springa såååå gärna ;) Längtar tills det kommer ännu mera snö till banan, hehe.
 
 
På kvällskvisten var vi och bakade hos Sofia. Det blev en massa nergerbollar och ännu mer cupcakes. Haha, inte dom snyggaste, men säkert goda. Vi smakade inget, för efter att ha gjort så många är man verkligen inte sugen. Gjorde också nå marschmallow och rosa chokladgrejs.
Myste och kollade Xfactor med Soffi, Fell, Wen, Joanna och så kom Daniel också. Vi hejade på JEM och som tur var fick dom vara kvar :) Sen var alla så trötta så det vara bara hem och hopp i säng. The end.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide