The new normal

Hej, hej, hemskt mycket hej
Har fortfarande stora problem med att kliva upp i tid. Är jag uppe innan ett är det bra. Men det är ju ingen skön känsla att vakna typ tre varje dag. Även om man inte har något speciellt att passa så har ju typ hela dagen gått ändå.
 
Hade Olliver idag. Hans matte är utomlands och glassar. Och hans skötare har bulle i ugnen och rida är väl inte det lättaste då, så ryckte in och hjälpte till lite :) Vi tog oss ett pass i ridhuset. Han har nog haft lite semester tror jag,
snacka bekväm kille. Fick rida på som bara den. I slutet tog det sig och blev bättre, men hade nog kunnat traggla lite till, hehe. Det var lite bommar kvar i ridhuset så vi gick över dom lite. Några travbommar på volt och sen tre bockar på båge som igår. Körde lite över dom också och fick ändra galoppen osv. Det var lattjans. Farbrorn var på värsta myshumöret idag, han ville bara mysa en massa. Helt glad och söt :)
Sen fixat det mesta till mina andra vackringar innan jag gittade hemåt.
 
Ska försöka käka något och sen blir det serier as usual. Insåg igår att jag måste fortsätta läsa min bok också. Hehe, när jag väl börjar med något så fastnar jag. Imorrn är det nog rätt lugn dag, ingen att rida = tråkigt ;) Men givetvis stallet ändå. På återskrivande.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide