Tomorrows money

Hej, hej, hemskt mycket hej
Just kommit från stallet. Varit och släppt ut hästarna i vårat lag, alla sex. Hade ställt väckarklockan på tio i sju så jag skulle vara lite extra tidig och hinna mocka lite också. Vaknar i alla fall av att jag får ett sms (händer typ aldrig, brukar inte höra sms-signalen på morgonen) och inser att klockan är 08.31. Förstår ni paniken som uppstår när man försovit sig till en viktig grej. Flög upp ur sängen med mobilen i handen. Mobilen satt fast i laddaren så den fick katapult och flög tillbaka genom rummet. Hoppade i kläderna (stoppade sockarna ut och in märkte jag när jag kom hem, hehe). Sprang ner för trappan, sprang till bilen och gasade till stallet. Tack och lov att det var plusgrader och inge is på rutorna .. När första hästen var i hagen kollade jag på klockan, 08.40. Det tog mig alltså 9 minuter från det jag slog upp ögonen till att jag släppt ut första hästen! Måste vara något slags rekord. Tänk om man varit så snabb ur sängen när man insett att man var försenad till skolan förr i tiden ;)
 
 
 
Aja, släppte ut alla djuren i alla fall. Och måste ju tillägga att jag egentligen inte var så sen. Tror många i vårat lag brukar vara vid den tiden eller senare kanske. Men jag personligen får ångest och ont i hjärtat om jag inte är där absolut senast åtta.
 
          
 
Mockade och spånade åt Calle, och sen mockade jag åt Ollegossen som stod inne. Orkade inte mer, hehe. Ska ju ändå tillbaka dit snart igen. Eller ja, kanske efter lunch nångång. Så jag hinner rida ut medans det är ljust :) Fast borde kanske rida dressyr. Calle har ridit ut alla dagar förutom en sen i måndags, haha. Men han är så himla kul att rida ut med, så både jag och Lina har helst gjort det :) Och gammelgubben på 19 bast tycker nog också det är roligast. Hihi, jag får väl se.
 
              
 
Ska kolla något avsnitt Haven och kanske 666 Park Avenue. På återskrivande.
Ps. Svalde nyss en Ipren mjuka kapslar tablett. Fyfan, mjuka kapslar in my ass, dom är ju dubbelt så stora. Har ni sett dom? Så för folk med problem att svälja tabletter var det en mardröm, hahaha. Men den kanske är effektivare? Ja, helt normala funderingar ;) Tjing.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide