You bring me to my knees

Hej, hej, hemskt mycket hej
Varit i stallet hela helgen i och med att det varit klubbtävlingar båda dagarna. På lördag hade jag utsläpp, och efter det gjorde jag färdigt åt djuren litegrann. Hjälpte också att knoppa Pontus, Fia och Balance. Sen har jag fotat en massa folk som bett mig. Faktiskt mycket roligare att fota nu när dom lagt in spån i ridhuset. Det lyser upp jättemycket och då är det tusen gånger enklare att få bättre bilder i ridhus. Sen var jag nere och fotade, då blir det snäppet vassare bilder :)
 

Två dressyriga jag hunnit redigera. Amanda och Pontus, Sara och Balance :)
 
Red ut med Valle efter stigen. Han var sjukt pigg. Glad över att få galoppera ute. Försökte galoppa så lugnt som möjligt, men det tyckte han var onödigt tillslut så fick kämpa litegrann ;) Fina hästen. Sen kom Lo hem tidigare än väntat, så lämnade Patsy och Olle till henne :)
 
Två hoppiga jag hunnit redigera. Emma och Bella, Amanda och Pontus :)
 
I söndags var det hoppning och stod nere på banan och fotade nästan alla ekipage tror jag. Allt från dom små barnen i lägsta klasserna till dom stora människorna i högre klasserna. Men som sagt, det var roligt och enkelt när spånet gav så mycket ljus :) Hjälpt till och donat med kusarna litegrann efteråt. Fotade även Soffi när hon dresserade på em.
 
Soffi och hennes fina Mattúr :)
 
Och tack alla som hjälpt till att ha Dogge ihelg medans jag fotat och sånt. Guldvärt! Han tycker det är så roligt att härja runt med alla tjejjor :)
Ej att förglömma, duktiga Denice och Mulle vann faktiskt silver på inomhus SM ihelg. Slagen med några ynka hundradelar. Det är mäktigt som bara den. Jäkligt coolt och kul att Norrland fick glänsa lite extra och visa framfötterna ;) Ciao.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide