Groundwire

Hej, hej, hemskt mycket hej
Haft en bra helg. Rätt chill, fast ändå full fart förstås.
I lördags gick Patsy 1,10 m och var felfri, jätteduktig. Så hon fick sig en rosett. På söndag gick hon 1,15 m med två ner. Rev både a och b i kombinationen, den stod just vid läktarn, så hon vart lite spänd. Men annars superfin :)
I lördags gick Olle först 1,20 m med ett ner i grunden (trorja), men han var fin, lite klumpfot. Sen gick han 1,30 m och var felfri i grunden, supergrym. Det var en bedömning där alla rider grunden först, går ut och sen när alla gjort det börjar omhoppningen. Då blev han lite för taggad och rev tre hinder. I söndags gick han 1,25 m och hade ett ner, men blev ändå 4:a och fick rosett :)
I lördags gick Valle 1,20 m med ett ner i grunden. Han var jättefin, rätt lugn också. I söndags gick han 1,25 m och var felfri, och vann! Enda felfria. Bästa häst :) Så fick han ett täcke också. Tycker att när Lo vinner så är det aldrig pristäcken, och när det är täcken så blir hon typ tvåa ;) Haha, så nu jäklars.
Dom tre finaste hästarna på hela tävlingen, lätt! Väldigt stor chans att Olle vann distriktschampionatet också, weho.
 
                  
 
Idag skrittade jag ut Patsy och Valle till kremma. Pirr var snäll och duktig. Valle var helt vild på hemvägen, piaff, galopp på stället, katapulthopp.
Red Timpan på lektion. Dom hade kollat han och han var fräsch igen. Så en veckas vila verkade göra susen och
 
som tur var verkar det inte ha vart något allvarligare. Så han får gå en om dagen i veckan. Får se om han ska hoppa imorrn då :) Han var i alla fall jättepigg. Började passet med att skritta som en dåre, sen var han extra känslig och på g i traven. Sötnöt. Han var duktig idag :)
 
Efter lektionen longerade jag Uffe lite snabbt för att rasta av honom. Tidigare på dagen stod han och bocka och härja i boxen, så det behövdes. Fast han var skötsam på lina. Hm, jag som ville se lite action ;)
Tagga hoppning imorrn, tjing.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide