Hell is a better place for you

Hej, hej, hemskt mycket hej
Alltså jag blir helt upprörd, så måste lägga upp det här. Ni har kanske sett eller läst om det redan och det är garanterat inte första gången det händer. Men så sjukt att få se det på film. Började nästan grina första gången jag såg klippet. Sen ville jag bara kliva in och slå nån. Har svårt för folk som är elaka mot djur. Fast än om det är på film/på låtsas så kan jag fälla en tår om ett djur dör eller blir skadad och sen har man stoneface när en människa kolar typ. Kolla båda videosarna .. 
 
Fredrik%20utsattes%20f%C3%B6r%20livsfara%20n%C3%A4r%20polisen%20sk%C3%B6t%20hans%20hundar


Det är helt hemskt ju. Om man kollar i stor bild ser man hur han håller kvar ena hunden och den hoppar runt honom medans dom skjuter den. Den ena tappa han och den sprang iväg skadad. Dom hade ju lika kunna prickat killen, men det verkade inte så noga.
Sen vet man ju inte vad som hände egentligen. Men av filmen att döma ser det ju inte ut som att hundarna är på väg att attackera eller så. Dom rör ju sig knappt innan ena polisen börjar hetsa dom. Hur som helt är det sjukt hemskt. Hade dött om dom skjutit min hund typ. Åh, blir så lack ..
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide