Hold me down

 
 Hej, hej, hemskt mycket hej
Glömde helt bort att blogga igår, hehe.
Var i stallet på em och grejade till hästarna och fixade upp stamtvalor till dom klubbisar som inte hunnit få någon tidigare. Det blev asnice :) Drog sen hem och läste en asbra bok. Och sen på kvällen åkte jag tillbaka till stallet och red lektion. Fick Jesseboi igen. Men den här gången var han faktiskt duktig. Inte alls lika jobbig och omedgörlig som sist. Nu var han lydig och duktig. Vi körde lite förvänd galopp, och han orkade till och med det, så det var nice. Så det var en bra lektion, vi skötte oss båda två ;)
 
                      
                     Jättegammal bild på Jesse. Enda jag hitta ;) Skratta inte.
 
Idag har jag hunnit fixa med massa. Varit på bibblan och lämnat tillbaka några utlästa böcker och lånat sju nya. Hade massa fler på min lista, men dom fanns inte. Tycker dom måste uppdatera sig med böcker snart. Men nu har jag ju lite läsning för ett tag. Måste återvända till läsflowet. Har varit lite av och på på senaste.
 
Sen har jag varit och fixat allt med bilen. Tankat, fyllt luft i däcken, fyllt på spolarvätska och bytt baklampan som var trasig. Fy vad skönt att ha det bortgjort. Nu är den top notch typ, haha. Men nu finns det inge större grejs som måste fixas på den. En städning inne och ute hade ju inte vart fel ;)
 
Varit och handlat med morsan också, pluspoäng. Även lagat mat idag. Nu ska jag dra mig mot stallet. Taggad till hoppträning! Älskar tisdagar :) Tjing.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide