I heard that your dreams came true

Hej, hej, hemskt mycket hej
Har egentligen inte desto mer att skriva om en dag som denna. Och egentligen tusen andra saker som jag borde göra istället. Måste packa, duscha, fixa naglarna, ladda alla grejer som ska med osv. Men orkar inte ta tag i saker. Fast imorrn finns ingen tid för sånt, då måste jag till stallet rätt tidigt, sen och handla. Gissar att mamma vill komma iväg hyfsat tidigt. Och hon är schaffisen, så hon bestämmer ..
 
                         
Älskar denna bild. Tungan fastna i favoritglassen Spiderman ;)
1:an på gymnasiet. Hade alltid roliga dagar
med fab polare. 
 
Idag har inte varit en så bra dag. Kännt mig lite down. Typ vaknat lite på fel sida. Eller vaknat i mörkret. Haft en värdelöskänsla hängande över mig hela dagen. En såndär dag när man inte tycker att man är bra nog på någonting, man är misslyckad och helt enkelt bara går runt och tycker synd om sig själv. Sådär lagomt patetiskt. Fast ibland får man väl ha såna dagar också.
 
Fick en sprängande huvudvärk också. Höll fan på att få hjärnblödning av att leta höpåsarna idag, haha. Fylla hö är nog det tråkigaste jag vet. När man har cirka 37 kg fördelat på 12 påsar tar det sån tid också. För perfektionist som man är får man ju ångest om det spretar och sticker massa hö ur påsarna. Tvångstankar foshizzle ;)
 
               
 
Äh, nya tag imorgon då. Ska bara och greja i stallet om det behövs. Sen pussa lite på mina fina. Stallediga helger hör inte till vanligheten. Hahaha, eller ja, en stalledig dag blir det väl. Bara lördag. För på söndag kommer vi ju hem och antar att jag inte kan hålla mig borta ;)
 
Nu måste jag skärpa mig. Ingen idé att vara vaken hela natten, då blir det tungt att kliva upp i tid. Pusshejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide