Keeping us together

Hej, hej, hemskt mycket hej
Klippte både Valle och Olle i fredags. Råkade också hugga båda två. Har aldrig hänt tidigare, men nu blev det lite blodspillan på båda. Valle blev jättejätteledsen på mig, så jag fick inte klippa i närheten av där jag cuttat honom. Lilla gubben, han ställde sig i hörnet i boxen sen och när jag gick och prata med han efter var han helt försiktig. Han lutade pannan i min famn, annars hade han buffat. Stackarn, han trodde säkert jag straffat honom eller nå. Men han förlät mig efter en dag ;) Olle han ryckte till, sen brydde han sig inte. Hårdingen. Klippte hela benen på honom också. Galet hur mycket hår dom har på benen egentligen.
 
                           
Funderade på en sånhär klippning, men hade inte riktigt tid ;)

Fortsatte klippandet på lördag med Pirr. Råkade till och med hugga henne. Tror maskinen var hård, för den klippte rätt djupt också. Nånå, shit happens ;) Nu är dom i alla fall stiliga i pälsen inför tävling. Ska gå igenom hovskägg, öron, manar, svansar, rubbet så dom får se top notch ut, hehe.
Skrittade ut med Valle också, han var snorpigg :)
 
Myst med brudsen på kvällarna. Enda nackdelen är att dom vägrar offra sig och kolla 8 mile med mig ;) Sett den ett par gånger, men vill se den igen och vill att dom ska se den också. Är i Eminemflow just nu, haha.
 
           
Hade ingen egen bild på Uffe, så lånade en :)
 
Somnade halv sju på morgonen och trodde jag skulle sova hela dagen. Men vaknade första gången rätt tidigt, fast somna om. Sen har det varit telefonterror, men tror jag tryckt bort dom som ringt ;) Men vid två drog jag till stallet i alla fall.
Red ut Uffe med Amanda och Maja. Fast Maja vände efter en bit, så jag och Amanda red resten av stigen själva. Dagens femåringar alltså, dom bara knatar på. Tänkte jag skulle gå sist så han fick känna sig säker, men inte. Han styrde bestämt stegen till täten och där sprang han ;) Verkligen jättesnäll kille. Alltid spännande att testa nya hästar, så det var roligt :)

Nettan och Bebop på pallarna idag :)

Sen har vi lekt med Nettan i ridhuset. Det var jättelängesen vid tricktränade med henne. Men tänkte lära Felicia och Lina hur dom ska göra så dom kan ha med henne på luciashowen eller så. Givetvis kom Nettis ihåg alla trick utan problem. Och hon var så glad och busig. Hon är för söt. När vi bar fram pallarna han vi knappt sätta ihop dom innan hon självmant klev upp på dom ;) Allt för karra, haha. Synd bara att hon inte orkar stegra så högt, nåja, hon är ju ändå 22 år och bekväm shettis så man får väl vara nöjd för det man får :)
Efter det fick vi mersmak och tog med Bibbsan till ridhuset. Matgladare ponny får man leta efter. Så vi gissade att hon skulle göra allt för en karra. Hon klättrade upp och ner på pallarna utan tvekan ;) Sen började vi träna lite bergsget och det fattade hon mer och mer. Askul att träna trick igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide