Like you ever cared

Hej, hej, hemskt mycket hej
Det har varit en skön och chill måndag. Varit hemma ända till innan 19 nångång. Började dagen med nybakat bröd till frukost, svårslaget, mums. Sen kollat flera avsnitt av serien Lost Girl som jag började på igår.
 
Bild från en klubbtävling -08, hehe ;)
 
Drog till stallet och allt var gjort till hästarna. Verkligen skönt att få en slödag, och inte behöva lyfta ett finger i stallet typ. Red Timpan på lektion. Gick hyffsat. Han gjorde samma som sist när jag skulle ta tyglarna. Så var tvungen att be om råd ;) Men min tränare tyckte jag skulle rida som vanligt. För oavsett så är det ju bättre att han springer korrekt. Sen om det är en host eller nå får den väl komma när den kommer. Men ja, verkar vara något som inte riktigt stämmer, vet bara inte vad. Kan ju vara hans pälsfällning osv, så det blir nog bättre snart :) Det gick framåt i slutorna idag i alla fall, bättre än tidigare, men en bra bit kvar.
 
    
 
Nu ska jag ladda upp med min vattenflarra och kolla klart första säsongen av Lost Girl och sen kolla någon av dom andra serierna jag börjat följa igår, Alphas och Jane by Design :) Nu för tiden när vi har snabbt internet så är serier det enda jag kollar nästan, helt besatt, haha. Följer typ 30 serier give or take a few. Sen har ju vissa säsongsuppehåll osv, men ja, det är lite galet ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide