Snap back to reality

Hej, hej, hemskt mycket hej
Helgen var helt okej. Det bästa på hela helgen var att skjuta lerduvor. Vi delade upp oss i två grupper, dom som ville bada med Lisa och dom som ville skjuta med Petter. Givetvis var det nästan bara grabbs som skulle skjuta, men Carre, Heidi och jag ville också :) Kollade först bara när alla andra gjorde det. Var sjukt sugen att testa, men vågade inte riktigt. Tänkte att jag garra skulle göra fel och skjuta någon människa eller typ pajja vapnet ;) Men efter övertalning körde jag ändå och det är jag glad att jag gjorde. Tusan vad jag ångrat mig annars. Sköt kanske bara fyra skott, träffade ingen, men var nära, hehe. Faktiskt riktigt skojigt, det gör man gärna om. Ashäftigt!
 
 
Efteråt var det sjukamp i sporthallen. Fyra lag som kämpade om ära och berömmelse. Jag fick sjuk skallebank, så jag stod över och hjälpte att vara domare istället. Fast ville så gärna rycka in ibland och köra lite grenar, såg så kul ut. Men då hade det nog börjat snurra för mycket ;)
 
Sen på kvällen var det galej på Storan. Vi var rätt mycket folk, kring 40 kanske. Massa god mat, sen efterätt och sånt. Åh, vad jag önskar att jag var mer social. En sån som kan prata hur mycket som helst, med vem som helst. Även om jag kännt 50% av folket där i 21 år så kan jag ändå inte föra ett långt och intressant samtal med någon typ, haha. Socialt missanpassad .. Nåja, trevligt i alla fall. Var dock jättetrött så tillslut tvingade jag hem fyllona, orkade inte vänta längre. Förde hem moffa först, sen ringde Ludde och sa att jag hållt på köra på honom och så bjöd han på öl. Så vi for hem till Ludde en sväng så dom fick dricka sin öl innan vi for till stugan igen.
       
     
                                     Två gamla bilder på stilig kille :)
 
Kom hem rätt tidigt på söndagen. Det var skönt. Hann rida Valle då. Skrittade först runt stigen med Amanda och Pontus. Tog bara 45 minuter. Sen gick vi in i ridhuset och trava och galopperade. Skrittade sen av 20-25 minuter. Så nu fick grabbsen ordentligt med skrittning. Inte helt fel ibland :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide