All I ever wanted was the world

Hej, hej, hemskt mycket hej
Som förutspått blev det en lång dag i stallet. For dit vid halv 12 och bytte hage. Och var hemma kring 22-tiden. Men hann med att föra hem bilen och käka middag där emellan också.
 
Dom tre fina fick skritta ut. Var först ut med Valle rätt länge. Började med att gå i skogen på skogsstigarna. Lika att passa på innan snön kommer. Har ju knappt ridit där på senare tid. Det är rätt mysigt att sitta på långa tyglar och styra runt på massa olika små stigar. V var som vanligt på hurten och gick så snabbt i början att han typ klev på alla stockar och stenar och gick in i grenar som var just i min höjd ;) Sen fattade han grejen och taggade ner, tog en buske i farten osv. Red ner efter stigen sen en bit innan vi drog oss hemåt.
Patsy fick också gå i skogen. Tog med oss Felicia och Bibbi, Maja och Belle som sällis. Fast som vanligt klampar Pirro förbi alla andra och stannar inte förrän det är något jättekonstigt, då offrar hon hellre någon annan först ;) Hon är så himla cool lilla bebisen.
Olle fick gå i skogen som dom andra. Han var bäst av alla tre, hade mest koll på fötterna också. Han och hans dasslock till fötter, hihi. Han var nöjd och glad och försökte äta upp alla buskar i farten, sötnöten :)



Sen var det dressyrlektion. Fick rida Timpen igen. Vi var bara tre stycken, chill. Hästen var faktiskt hyffsat fin. Lyssnade fint på hjälperna, hand, skänkel, säte. Allt bara var på plats. Jättefin i galoppen också, reglerbar utan fyrtakt. Superkul, inte ofta det blir så. Efter den ordentliga uppvärmningen blev han lite trött. Så när vi gjorde 10 m volter i trav gick det okej, men i galopp orkade han inte riktigt, så det vart inte det snyggaste. Nåväl, han var i alla fall finare än på länge, skönt. Får se om det blir skillnad imorrn då när vi hoppar :)
 Bilder från tidigare ..
 
Efter att ha cyklat till stallet, ridit 4 hästar, cyklat hem så känns det lite. Fast det är rätt skön känsla, inte allt för trött ens. Efter den uppfriskande duschen så hade kunnat rida ett par hästar till eller cykla ett varv runt stan. Hehe, fast hade föredragit mer ridning i så fall, för det är miljoners gånger roligare än att cykla. Haha, nu ska jag kolla lite film tror jag. Får ju sovmorgon imorrn. Nog för att jag haft väckarklockan på 10.30 på senaste förutom igår ;) Men sovmorgon it is, utan väckarklocka :) Puss och kram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide