All those shadows almost killed your light

Hej, hej, hemskt mycket hej
Sovit rätt länge idag. Eller i alla fall legat i sängen och vilat. Som vanligt, bara för att jag kan och inte har bättre saker för mig.
 
                     
 
Drog sen till stallet och hämtade upp klippmaskinen och vidare till småstallen. Där skulle Mattur klippas, om det nu skulle gå då det är sagt att han är rädd. Fick låna en värstinghuva med bollar att sätta i öronen. Det gick så bra så hela vägen till halva magen. Då mitt i allt fick jag en tjottablängare, flög iväg, väggen kom och så landade jag i spånhögen. Haha, det galnaste på länge. Har blivit sparkad ett antal gånger, men aldrig flygit iväg. Men som Emma sa, jag landade ju mjukt i alla fall ;) Maskinen fick sig också ett spånbad, så när vi slog på den igen flög det ut en massa spån. Sen körde vi igen och då var vi beredd så kunde daska till han och efter tre försök så slutade han och var duktig resten av tiden. Hittade ett knep att ta till när vi körde bakdelen. Men andra sidan så var han asbra, rörde typ inte en fena. Haha, spännande klippning kan man lugnt säga.

Tror dock mitt knä vreds om när han träffade låret. Och det suger. Samma knä som jag vridit om en gång tidigare. Låter fjolligt, men smärtan som var är bland det värsta. Kunde inte ligga, sitta, stå eller något. Knäet värkte hela tiden. Så har laddat med Back on Track paddar och lindat runt knäet. Nu värmer det jätteskönt. Vet inte om det är själva BoT som verkar eller bara att man har ett omslag typ. Vill gärna tro på det första ;) Dock lånade jag hästens padd och en benlinda, så kan inte sova med det då jag inte är så sugen att ha det i sängen, haha. Men allt för att kunna hoppa imorgon.

Red dressyrlektion med Timpan (som vanligt bara han och Jesse kvar). Ju längre vi red desto mindre kändes det i knäet, värme är verkligen bra. Hästen skötte sig. Var väl ett halvers pass egentligen, men fick till några viktiga grejer så det höjer allt :) Taggar till hoppningen imorrn då!
 
Fuck, kom just på att jag lämnade cykeln i stallet. Haha, jag som planerat att ta den till tandläkarn på förmiddagen och samtidigt vara och pumpa däcket som har lite luft. Ja, men smart tänkt där. Snacka om trög alltså, och så tog det mig så länge att komma på att den är kvar där borta, haha. Nåja, har inte tid förrän ett, så kanske går till stallet och gör lite saker där innan jag cyklar till tandis.
Måste hoppa i duschen, men vill inte ta bort min sköna knäinpackning. Inte heller så mysigt att vara nyduschad och sätta hästlinda direkt sen. Haha, får göra det just innan sängen och sen smacka på massa Voltaren :)
That's that, pusshej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide