Cut it loose

Hej, hej, hemskt mycket hej
Nu var det ett tag sen igen. När man hoppar över en dag så hamnar man i oflyt igen ;) Men känns lite ovärt att skriva om att man vaknade, skrittade ut en häst, slut typ. Såvida det inte hann hända massa spännande emellan ;)
 
Igår var det full rulle. Gjorde i princip all marktjänst till fyra hästar. Var också ute med Bollen i skogen och mojsade. Han är så skön att vara ute med, gamle farbrorn. Haha, på galoppsträckan funderade jag om han skulle reagera på brunnarna som kommit fram tydligare när dom röjt buskar, men inte det. Istället skygga han för en liten hög med gamla buskar på sidan av stigen. Höll nästan på att skratta på mig. Vilken lustigkurre ;)
 
Idag var det bara att ställa väckarklockan och promenera till stallet innan halv nio. Gjorde iordning Vallsor och tog han till ridhuset. Hjälpte sen till att bygga fram litegrann och stod sen på banan och lyssnade lite på Johnträningen. Han är verkligen för skön. Och duktig förstås. Men älskar att han lättar upp stämningen lite extra med sina tränstricks. Drar nackstycket över ena örat osv, oftast brukar ryttarn själv inte märka, hehe. Men nu har dom flesta här lärt sig i alla fall ;) Och när ett gäng satt på en bom på ett hinder sa han "vill ni se nått kul" och låssades öppna haken till skållan. Och lite senare öppnade han den och bommen + människa gled snabbt ner mot backen, hehe. Alltid kul att se träningar för John. Man blir inspirerad när alla far runt och hoppar. Hade velat vara med! Och såklart kul att se Valle, Olle och Patsy, dom är så jävla fina! :)

Stallet hela dagen, och sen chillat lite hos Evve. Upp tidigt imorrn också, ska bli kul. Dom ville att jag skulle ta med kameran, så får väl göra ett försök. Även om jag hatar att fota i ridhus, blir aldrig nöjd. Ciao.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide