I don't play by the rules

Hej, hej, hemskt mycket hej
Hoff, ligger i soffan påpälsad med allt möjligt. Pyjamas, tjockaste morgonrocken, duntofflor och tjockaste filten på det. Hoppas att jag blir varm snart. Det tar alltid så länge för mig att få värme här hemma. Hade behövt en elektriskt uppvärm filt eller nå. Har frysit sen jag var ut med första hästen, brr. Tänk vad fint det hade suttit med ett varmt bad, eller varm choklad med mini mashmallows ;)
 
For till stallet vid halv tolv och bytte hage. Sen mockat och spånat till alla fyra hästarna. Efter det borstade jag Valle och red ut med honom. Red efter kremma och svängde sen av i skogen där vägarna möts. Vandrade efter typ alla småstigar innan vi red hem igen. Såklart hade det plötsligt börjat snöa just när vi skulle rida. Valle var lite lätt missnöjd och gick med huvudet på sniskan och frågade titt som tätt om han fick vända ;)
 
Fick sällskap sen till Patsy. Red först i skogen lite överallt och sen kremma. Hon är för rolig den damen. Och att det snöade bekom henne inte för fem öre, inte äre så noga säger hon ;) Först ska hon också gå även om hon aldrig gått där förut och det finns mycket läbbigt. När det blir för läbbigt provar hon offra sin kompis först, annars går hon om det inte funkar, haha.
 
 
Tillslut var det Olles tur. Red samma som med Valle. Olle han gick och knorrade och hade näsan i backen nästan hela tiden i skogen. Han är så rolig.
Bollen fick vila. Det är ju hans vilodag, men skulle skritta ut om det var bra väder. Och det var det ju verkligen inte. Fy tusan vad jag var blöt och kall efter alla ridturer vill jag lova. Hade det inte varit så att jag skulle rida ut med alla mina så hade det gärna fått snöa. Rätt mysigt och man längtar lite efter den. Dock inte efter kylan ..
 
Väntar fortfarande på att värmen ska komma till mig. Slår nog på en film och virar in armar och allt i filten så kanske det går fortare. Pusshej.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide