In case you didn't know

Hej, hej, hemskt mycket hej
Klivit upp i tillräckligt god tid idag. Helt galet bra för att vara mig. Har annars en ovana att snooza alldeles för länge. Plus att jag är tidsoptimist, ingen bra kombo.
Ville ha tid att käka frulle och borsta tänderna ordentligt innan jag skulle promma till tandis. Hade av någon anledning tänkt att det skulle ta 30 minuter ungefär att gå dit. Slog på RunKeeper när jag började .. Det tog 12 minuter från mig till dit, haha. Snacka om att missbedömma ;) Var så soligt och fint ute att jag satte mig på en bänk utanför tandis och lyssna musik och kolla filmklipp tills jag hade tid.
Lagade ett rätt stort hål. Satan vad ont det gjorde. Ändå hade jag bedövning. Men när dom sprutade in luft frös jag till is i hela kroppen, sen borra dom mer och när dom då spruta luft där trodde jag att jag skulle börja grina. Hatar verkligen att laga hål. Även om man inte känner nått varje gång så låter det ju läbbigt.
Har i alla fall bara ett litet hål kvar att fixa. Plus att jag bad dom fixa tanden vi laga senast. Det ilar som fan när jag dricker kallt. Har en annan tand som ilat hur länge som helst, både olagad och lagad, men där kan jag åtmistone sätta tungan när jag dricker. Den senaste blev ilande efter att dom lagat, så det måste fixas till. Hatar tänder!
 


Sen till stallet och grejade på lite. Kollade lite av dom första hoppgrupperna. Sen var det vår tur. Det gick jättebra. Haha, inte för att det nästan nångång går dåligt egentligen. Timpen är så bra. Nåväl, underlaget var typ uppvält så det var rätt djupt och tungt. Jobbig framridning tyckte hästen, och jag tyckte det var jobbigt när jag inte kunde använda ytterskänkeln i vänstervarv som jag ville. Galopperade lite bommar innan vi övergick till andra bommar och tränade byten. Tänka sig att vi fick till några byten. Brukar vara bådas svåra punkt. Jag är värdelös på det och Tiamo är väl inte heller så fantastisk ;) Tror vi till och med bytte rent nångång, utan standardsparkarna. Hoppade sen alla hindrena. Det var faktiskt bra med lite djupt underlag. Hästen galopperade bättre och då var det lättare att jobba med galoppen. Han var lite het också, kul. Mycket nöjd i alla fall :)
Skönt nog kände jag typ inte av knät när jag galopperade och hoppa. Det var värre i skritt, trav och stillastående. Fina, fina Timpan. Nu kör vi snabbspolning till nästa tisdag tack! Kommer dö av sug ihelg när John kommer och har träning. Hade jag haft häst och pengar hade jag lätt varit med. Tänkte i alla fall vara med på backen, man brukar lära sig rätt mycket i alla fall :)
 

Tänkte kolla lite film. Kanske House eller Legend of the Seeker. Har typ sett klart alla andra braiga serier. Väntar på nya avsnitt .. Sa att jag skulle skippa BoTen efter hoppningen då det var viktigast. Meeeen, dom är så sköna så behåller det ett dygn till, hihi. Tjinghej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide