See the sun

Hej, hej, hemskt mycket hej
Fick spurta till stallet på förmiddagen. Såklart hade jag glömt båda hörlurarna i stallet så trodde min promenad skulle bli långsam. Men som tur hittade jag ett extra par, som visserligen blivit tvättade en gång, men det funkade ändå ;)
Hade ju tänkt att vara färdig med mockning osv innan lunch, men det blev inte riktigt så. Sen kom jag på att ridhuset skulle bli upptaget en timme tidigare än jag planerat. Så fick planera om lite.
Red först inne med Valle. Gjorde en uppvärmning. Han var duktig. Och kunde till och med rida i galoppen. Det var så roligt att jag kunnat fortsätta hur länge som helst ;) Sen klädde vi på oss och for ut och skrittade asfalt och sen småstigar hem.
Borstade klart dom andra djuren. Givetvis hade Pirro gått och lagt sig däremellan, så fick borsta om henne ändå, haha. Fick inge sällskap till damen. Så bestämde oss för att prova gå ensamma. Kremma och småstigarna. Hon tyckte det var lite läbbigt att måsta gå själv efter stallvägen och stannade och provade om det gick att gå åt nått annat håll. Men sen knatade hon på. När vi kom till kremmavägen andades hon ut och kunde skritta på lång tygel. Cool tjej. Skönt, då har vi provat det och det funkade ju finers.
Sen red jag Olle. Gjorde samma som med V. Han var så fin och duktig, gullnäbben. Det var så kul. Tror jag skärpte upp ridningen idag på alla hästar, det kändes fint :) Haha, sötaste Olle verkar älska att gå i skogen, han är så nöjd när han får gå där.
 
Var nästan sist kvar i stallet som vanligt. Fullt ös medvetslös. Nämen, det är så skoj att ha tre fina hästar som sina egna ibland. Love them! Fast ibland är det jobbigt med tre, man kan inte spendera lika mycket tid med var och en.
Äh, that's it. Hejs.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide