You've spent a lifetime stuck in silence

Hej, hej, hemskt mycket hej
Kollat Johnträningen hela dagen igen. Var på banan och fotade lite på Lotta och kusarna. Hade det varit utomhus hade jag gärna fotat alla, men inomhus och jag går inte ihop. Fast tossigt nog fick jag till rätt många bra. Eller ja, för att vara i ridhus och första gången på den här terminen jag fotar inne ;) Men mestadels blir det ju bara tråkbilder och då blir man lite otaggad. I alla fall så var mina tre pållar fina som vanligt. Åh, vad jag hade velat vara med. Speciellt när John frågar varför man inte är det. Hoj, vad han började dilla sen. Bad mig skriva till honom sen och berätta vad jag vill typ, haha. Vilken gubbe, jag var ju bara åskådare :)


Såklart gjort allt till kusarna också och hängt i stallet.
Imorrn har jag massvis att göra, men vet inte riktigt vars och när jag ska börja. Ska frisera en pålle på em, sen på kvällen lektion. Kan inte bestämma mig om jag ska rida klubbis eller Bollen. Fast nog är man lite sugen att rida två pass nästan, haha. Sen däremellan måste jag ju firra åt findjuren. Och rider jag klubbis på kvällen måste jag ju anpassa mig efter när ridhuset är ledigt osv. Är nog lika att fara rätt tidigt. Tidsoptimist.

Har faktiskt redan redigerat klart dagens alla bilder och gjort några färdiga för bloggen. Inte dåligt. Har inte ens redigerat alla bilderna från islandshästtävlingen än, hehe. Och flera från SGT som är oredigerade ännu. Men det är ju mest andra som fotat med min kamera då. Men alla mina är klara :) Måste ta tag i det ..

Slänger in en del bilder från idag då.
Ska dra på en rulle nu.

Carro och Figge


Emelie och Molle


Lotta och Valle


Lotta och Olle

John och Pirro
 
Tyvärr förstörs ju kvallan en aning när man laddar upp dom här. Men inte så farligt brusiga och suddiga som dom annars gärna blir inomhus. Så det hade ju kunnat vara värre, men också bättre ;) På återseende.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide