Convinced myself that I didn’t really care

Hej, hej, hemskt mycket hej
Haft ett gäng rätt långsamma dagar på senaste. Har inte kännt mig helt hundra sen magsjukan, det är som att typ febern hänger kvar lite och hoppar fram då och då. Hur skönt det än må vara att bara chilla så blir man lite rastlös, man får som ångest över att inte göra något vettigt ;) Och när man väl är och gör vettigt så blir man direkt helt snurrig. Att det aldrig kan vara bra, så man är nöjd. Menar är det snö så klagar man på den och vill ha sol, är det sol så är den för ljus och stark osv. Snacka om att homo sapiens aldrig går att få nöjda, haha.
 
Har spånat och fixat hos hästarna. Borstade Valle och for ut på en barbackatur. Underlaget är riktigt tveksamt nu efter stigen. Det är ju fortfarande mjukt och inte isigt genomslag, men på vissa ställen är det massa snö som är jättemjukig och då är det ju lätt för snubbel osv om dom som sjunker till. Men vi klarade oss rätt bra i alla fall.
Red utan jacka och frös inte det minsta. Fast Valle fick ha på sin vinterjacka, mest för att den är mjuk, fluffig, hal insida och lätt att hålla i, haha. Fluffet är ju mest för att det känns som att det blir mjukare för hästens rygg och det hala inuti gör ju så att pälsen inte ruggas en massa och ja, lätt att hålla i är väl alla täcken dock ;) Kommer nog inte bli barbackaritter till sommarn, isåfall kommer det bli extra mycket avramlingar kan jag nästan lova, hehe. Alltså snacka om att ha för mycket plats för funderingar. Nåja, så länge ingen dör så sprollar det väl ;) Gossen var i alla fall på bra humör idag och lämnade inte av mig i skogen (hade fan fått simma hem då, heh) och han skrittade rätt lugnt (för att vara han) hela hemvägen.
 

Hajen från hans vackraste vinkel ;)
 
Kollat lite hoppträning, blev avis i vanlig ordning. Taggar till torsdagens lektion då vi har markarbete. Dock blir man ju alltid besviken när den dagen väl kommer och det visar sig att man ska få hoppa ett litet hinder på kanske 60 cm. Men inte så mycket att göra åt. Kul i alla fall att se hur dom utvecklas och hur duktiga dom blir alla hoppisarna :)
 
Oj, skulle ju inte skriva flera a4:or .. Ska ju faktiskt kolla lite serier nu. Tjing.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide