I had a blast

Hej, hej, hemskt mycket hej
Idag blev det hoppning för min del. Missade ju markarbetet och min lektion i torsdags när vi drog till Finland. Och chifen vet ju hur mycket jag gillar det lilla markarbetet jag får nu och ja .. Så fick hoppa för henne med Uffe. Eftersom tisdagens hoppträning lämnar kvar allt fick vi köra på det. Väldigt länge sen jag hoppat ordentligt och väldigt länge sen med Puffster. Vi var ju inte helt eniga i hoppgruppen förr när jag och han fick kampera ihop ;)
 
Red fram lite själv, vi var lite off, hehe. Galopperade sen lite över ett par bommar, tog några vändor innan jag hittade honom mera. Sen hoppade vi ett hinder på volt åt båda hållen. Med bom just innan hindret, sen ett galoppsprång och bom igen. Där blev det bättre. Fick skärpa mig och inte lägga han för nära på bommen, för då blir det nära på allt, och sen inte följa med för mycket. Faktiskt rätt nöjd på det. Sen var det ett räcke, som vi travhoppa ett par gånger. Haha, min stil var inte snygg då, men tror jag lyckades med att inte dra han i munnen. Hoppade sen oxern några gånger. Där lyckades vi en gång komma rätt tossigt och rev hela hindret med hinderstöd och allt. Galopphoppa sen dom i ström typ. Fick värsta kommunikationsmissen på räcket också. Tog en halvhalt och hästen överreagera, slog upp skallen och for som en orm fram till hindret och hoppade ändå även om farten i princip hade tagit slut ;) Kunde inte svänga i början heller, men det blev också jättebra tillslut.
La in kombinationen också, den vart bra faktiskt. Har ju som lite halvfobi över kombinationer med ett galoppsprång. Känns alltid som om man inte ska räcka till. Och tänker man så bromsar man ju lätt in och då räcker man verkligen inte till, haha. Men som sagt, den blev nice.
 
 
Körde ju allt tills det blev bra. I alla fall så bra som det kunde bli, haha. Men även om det blev rätt mycket fel så är jag ändå nöjd. Har kommit på det med mig själv, att jag på sistone lärt mig fokusera på det bra istället för det dåliga. Med undantag ibland förstås. Men är rätt bra på att kunna vara nöjd med ett pass även om det varit en hel del dåligt också. Grubblar inte lika länge på det som förut. Nu är det mer att gör om, gör rätt, träna och bli bättre till nästa gång.
 
                       
Knasig häst som är väldigt skeptisk till bommarna både
före och efter, men kravla sig över dom, det gör han ;)
 
Så ja, nästa gång ska vi försöka vara bättre. När det nu kan tänkas bli, men ändå. Blev ju en hel del kråksprång i början och då blir han ju rätt katapultig och sätter av i en himlans fart efteråt. Men lyckades ha balansen hela tiden och var inte ens nära på störtdykning en enda gång, och det är helbra ju. Dessutom kravlade vi oss över typ nästan en meter, 95 cm kanske. Och det firrade vi ju inte ens förut, eller då mesade jag på eftersom jag hade noll förtroende för honom, haha. Nu känner vi ju varann lite mera, men inom hoppningen får vi kämpa mer på det.
 
Badass vi är va? Två nyblivna fegisar, haha ;)
 
Hur som helst så var det väldigt kul. Tror både jag och Uffe behövde en ordentlig hoppomgång. Men aningens döda vi var efter. Inte så smidigt att skippa frulle heller innan ett sånt mördarpass, hehe. Det är ju rätt stor skillnad på Uffe och Timpan, så är mycket att tänka på. T är ju lite som en robot, han kan och kör i jämförelse med U som behöver mer support och hjälp av ryttarn. Det är väl där det skaver lite, då det är Timpan som hjälpt mig tidigare typ ;) Så summan av allt, det var sjukt fult och inte det mest harmoniska. Men vi gör pytteframsteg, vi lär oss, vi kämpar och det var helkul.
 
 
Jag och min detaljerade och överambitiösa beskrivning av allt .. Nåja, haha.
Har förstås tagit hand om mina pärlor idag också. Mockat, fyllt mat, ryktat V och O, prommat med O, hjäpt Lo att hoppa med PS :) Peace out.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide