Make it count

Hej, hej, hemskt mycket hej
Glömt att skriva ett par dagar tydligen ..
Söndagen var som misstänkt en lång stalldag. For dit innan åtta på morgonen och släppte ut hela laget och gjorde marktjänsten till hästisarna. Sen ryktade jag Stålis och tog en longering i ridhuset. Han var väldigt fin och lydig, inge bus alls :)
 
 
Bytte hage, ryktade Valle och red sen ut runt stigen med Emma och Bella. Mina fina kung var hur bra och skötsam som helst. Supernice!
Patsan hade vilodag och fick sig bara ryktning.
 
1. Arie 2. Drömmis 3. Grålle 4. Leon
 
Efter 15-tiden började löshoppningen och jag hade ju lovat att fota. Så stod där nere ända till kvällen och fångade alla 15 hästar på bild. Hade problem med inställningarna först och sen kunde jag inte bestämma mig vart det gick att stå bäst. Så det fick bli lite som det blev ;)
 
1. Ludde 2. Nobbe 3. Vivo 4. Chico
 
På måndag hjälpte jag personalen med utsläpp av alla hästar, sen gjorde jag allting åt mina pärlor. Fast nu har deras matte kommit hem, så nu är dom inte mina längre ;) Drog hem ett par timmar och sen vid ett for jag tillbaka och ryckte manen på Fonzie. Äntligen blev det gjort och tjusigt blev det.
 
 
Sen ville Vanja ha uteridarsällskap, så hon lånade en kuse åt mig. Det vart Ludde. Så vi red ut ett varv runt stigen och hästara skötte sig. Galopperade till och med. Det är ju värsta grejen. Man trodde nog aldrig att det var en grej man skulle göra på honom. Förut var han + uteridning = kaos. Men nu verkar han ha tagit ett chillpill eller börjat meditera typ ;) Trevligt var det i alla fall.
 
            
 
Rätt chilliga dagar nu då. Måste bara hitta tillbaka till mitt vanliga dagsflow igen nu, hehe. Pusshej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide