One maniac at a time we will take it back

Hej, hej, hemskt mycket hej
Hästarna var mina idag också. Fixat åt dom och grejat på.
Borstade Valle i en timme. Vi hade så mysigt att det blev längre än planerat :) Sen drog vi ut på stigen. Körde lite galopp i början och han var så glad. Skrittade och travade lite resten av vägen. Tog det lugnt. Övertaggad häst på galoppsträckan. Han blev rätt sur när han bara fick trava där, hehe.
 
            
 
Skrittade och travade lite ut med Olle och Jossan + Fia. Första ridturen efter Finland och viloveckan. Han är bara för skön. Gick som en pensionär hela vägen bort, smakade på träd och chilla. Sen hem blev det lite mer fart och hästarna taggade upp varann. Men han skötte sig ändå ypperligt min lilla prins.
 
Ryktat och myst med Patsy. Väldigt viktigt att nämna det så ingen tror att hon blev bortglömd ;) Önskar att hon stod i samma stall som grabbarna så hon kunde få mer uppmärksamhet ändå. Hon är så social och pratar ju så fort hon hör eller ser en.
 
Före och efter. I alla fall lite mer städat i barret.
 
Fixade frippan på Chocoloco. Han var skötsam, men hade hur mycket hår som helst så det tog ett tag. Blev inte riktigt nöjd, men fick så ont i fingrarna att det fick räcka för dagen i alla fall. Sen får väl bossen bestämma om det ska fixas till mera :)
 
Kvällsmocka, gav extramat och pussade lite till på pärlorna innan jag for hem. Kan ju också passa på att säga att jag tar hand om världens finaste hästar. Dom gör mig så glad, mina lyckopiller :) Tjing.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide