Out of mind

Hej, hej, hemskt mycket hej
Verkligen lugn dag idag. Sovit så länge jag ville, sen bara chillat och väntat på Jossi. Drog till stallet där allt redan var gjort, så jag kollade lite hoppträning. Som vanligt blir man jätteavis och svinasugen på att vara med.
 
 
Sen kom Jossi och ville fota några bilder på hästarna osv. Så tog ut mina finingar och fram med kameran. Det var rätt sent, säkert efter 19-tiden, så det var verkligen inte den vanliga fototiden ;) Men ljust är det ju ändå, så bilderna blev hyfsade. Dom blev åtminstone lite annorlunda mot det gamla vanliga ljuset. Hade bara grimma och stod utanför stallet, så det vart ju som det vart. Men som sagt, spontanfotografering. Olle är ju bäst på det i alla fall, han har sånt tålamod. Valle pallar inte att bara stå och posa mer än en liten stund och Patsy tycker det är helt onödigt att stå stilla ;)
 
 
Hållt på fixat med bilder hela kvällen, så nu ska det bli lite ordning och reda typ. Slängde in några stycken från kvällen. Rätt mysiga ändå. Stiligaste hästarna som gått i ett par järnskor. Tjing.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide