Push yourself more

Hej, hej, hemskt mycket hej
Blev en lång och sölig dag idag. Alla hästisarna fick vara ute till em i varsin hage en sista dag. Det tyckte dom var trivsamt med sol och värme osv.
 
     
 
Red ut Valle runt stigen. Galopperade rätt mycket och han var duktig. På galoppsträckan var han astaggad så lät han galoppera på lite mera. Sen när jag skulle bryta av i slutet så bara typ tvärnita han. Studsade som en gummiboll upp och iväg. Höll kvar tygeln och han blev helt tossig som alltid när man åker av. Skulle klättra upp sen och när jag satt foten i stigbygeln och just ska svinga mig över så drar han iväg i full kareta och bockandes. Då bara försvinner allt, finns inte en chans att hålla i. Så landade hårt som attan i backen och slog näsan. Hahaha, hur lyckas man slå näsan liksom? Vart inte nå hårt slag i alla fall, verkar som att armbågen fick större smäll ;) Traskade hemåt i alla fall, sur som en citron. Sen jäklar red jag hela vägen tillbaka till vars han dumpade mig och sen hem. Tvingade han att galoppera samlat på tygeln hela vägen. Pheh, hädanefter är det vad han kommer få göra i skogen tills han är förlåten ;)
Det är så sjukt när man flyger av att man liksom bara kliver upp, sopar av sig och gör om igen. Hade jag trillat ner från typ en hylla på 1,65 m hade jag garanterat börjat grina som ett litet barn och fått himla ont ;) Och jag menar, hyllan skickar ju inte på med en massa extra kraft heller, haha.
 
 
Olle fick gå ett lättare pass i ridhuset, typ uppvärmning. Han var rätt duktig. Kunde vart bättre, men också sämre ..
Sen kom Vanja och slog på Valles sko som hade blivit lös efter hans vända. Vet inte vart tiden sprang iväg, men kvällsmaten hann komma innan jag ens var hos Pärry. Imorrn ska hon få komma sig ut i skogen efter sin vilovecka i alla fall :)
 
Nu slår jag på chillmode, fy vad skönt. Ciao.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad har du för kamera?

Svar: En Sony a77 har jag :) Tror jag, hehe.
Jessica

2013-04-03 @ 18:10:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide