Replay and rewind

Hej, hej, hemskt mycket hej
Glömde bort att skriva igår. Dock såg gårdagen ut som dom flesta andra dagar. Stallet i hundra år och tog hand om hästisarna.
Valle longerades, dock i grimma för hans haggranne hade smakat på han just vid mungipan. Inge stort sår eller nå, men lite ömt när det var nytt. Han skötte sig givetvis ändå :)
Olle fick rida ut en kortare vända i skogen. Han var superskötsam och väldans lydig. Det var himla trevligt. Kunde stå i lättsits och galoppera utan att han gasade på som nå hollo. Fast på hemvägen vart han piggelinus, men som sagt lydig ändå :) Slog mig också att det är den största busen som inte lämnat av mig i skogen än i år. Hunnit med totalt 5 gånger hittills (haha, måste skärpa till mig vafan) och då är det dom andra två stållarna som härjat.
 
                  
 
Patsy fick sig en skrittrunda efter en veckas vila. Hittade oss inge sällis först, men fick då låna Bollen. Så satte upp Amanda på honom och så for vi ut. Hela bortvägen gick kanoners, sen direkt när vi vände blev PS helt tossig, värsta mongot. Hoppade, studsa, backa ut i plogvallen, gjorde massa olika tricks. Satt rätt löst då, hehe. Hela vägen hem höll hon på knasa sig. Vet inte om det var för att hon vilat så länge eller för att det var galoppsträckan eller om hon bara fick tuppjuck, haha. Sen brukar hon ju så sällan göra grejer när jag rider henne så kan ju inte riktigt hennes idéer. Dom andra två kan jag ju och har lättare att följa med och parera typ ;)
 
 
Idag har jag jobbat lite i stallet på morgonen. Valle och Patsy fick komma ut tidigt, först av alla. Sen assisterat Patrik eftersom han skulle sko alla tre hästarna.
Red Valle i ridhuset en stund. Gick inte alls bra någonstans. Tror det var för att jag hade andra ridbyxor, haha. Nämen, var bara jättedålig och kunde inte rida för fem öre, buhu. Sen i slutet behövde Anneli (hon var samtidigt i ridhuset) bara säga typ ett ord så blev allt hundra gånger bättre och traven blev nästan top notch. Nästa gång ska jag vara asbra.
Olle longerades så som V gjorde igår. Haha, han tyckte det var skittrist.
 
 
Kändes spännande och se vad Pärry skulle hitta på idag, speciellt när vi hade busiga Glitt med oss som sällis ;) Men båda hästarna var riktigt lugna och sansade. Dom skrittade och travade helt duktigt. Bara en gång på hemvägen drog PS en flipp, men det var inget mot för igår. Så det vart en nice ridtur ;)
 
Efter 13 timmar i stallet drog jag hem. Hej söligaste människan i stan, haha. Resterande dagar lär också bli långa och fullproppade. Tors-lör har jag fyra hästar plus lektion på torsdag, sen på söndag har jag mina tre och så tror jag att jag lovat fota löshoppningen och så har jag planerat in en manryckning på en hårig jäkel. Shitpommfritt, måste göra en plan, haha. Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide