Take a chance and make it happen

Hej, hej, hemskt mycket hej
Har väl egentligen inte så mycket att uppdatera nu, men gör väl det i alla fall så jag håller flowet ;)
 
Fixat och grejat åt hästisarna i vanlig ordning.
Sen red jag lektion. Fick faktiskt rida Cameron idag, finally. Gick inte alls lika bra som sist. I början var det rätt jobbigt. Han hade gått en lektion innan så han tänkte väl att han kunde lalla på likadant. Men efter lite kämpande
och omställning blev det bättre. Sen när vi galopperade och gjorde våra 10 meters volter vart han taggad. Det är som roligt att han lever upp lite. Hade dock velat galoppera mera, för det är den bästa gångarten med honom. Och han behöver nog få galoppera på framåt lite mera. Tror dom flesta tanterna som rider honom bara fjesgalopperar, hihi ;) Som vanligt blir han lätt övertaggad och spänd efter att man galopperat klart. Så fick jobba ett tag med att få han avslappnad och låg, men i slutet kunde jag trava av han på helt lång tygel och han ville bryta av själv då och då. Avtravningen var nog höjdpunkten på hela passet, haha.
 
Saknar min gamla grupp, den rena dressyrgruppen. Det gav mig mera att rida i den. För när jag är sämst i gruppen kämpar jag mera och rider bättre. Det vill jag tro i alla fall. Plus att där kändes det som att jag utvecklades lite mera och fick utmana mig själv mer.
Fan att mitt liv suger på den fronten .. Nåja, that's life. Bye.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide