Take me home countryroad

Hej, hej, hemskt mycket hej
Inte skrivit på länge igen. Gjorde faktiskt ett inlägg i bilen i torsdags, men det var så värdelös täckning så det gick inte att posta. Inte hänt desto mer sen sist i alla fall.
 
  
 
På torsdag åkte jag och Lotta till Finland med Olle. Kom fram på kvällen, lämnade gossen i stallet. Han var ensam och det gjorde ont i hjärtat att åka därifrån. Vi sovde en natt på hotell, det var nice. Länge sen jag gjorde det. Kunde dock inte sova så bra, vaknade flera gånger. Tror det var för att jag inte ville försova mig eller nå, brukar bli så när man har något viktigt att passa tidigt på morgonen. Fint med hotellfrulle också på morgonen, önskade bara man hade mer tid till det. Inte för att jag är så kul med fil, flinor och macka. Men så nice att bara ha allt färdigt och få välja, hehe.
Olle är en peng, typ världens snällaste häst :) Lång resa hem på fredagen. Skönt att "tjäna" en timme när man bytte land, så var hemma rätt tidigt. Sprang in på Höökan i Happis och köpte ett nytt täcke till Olof också, det var riktigt nice, satt bra för att vara därifrån osv.
 
 
Helgen har bestått av massa fotande. Har varit klubbtävling båda dagarna och i vanlig ordning har jag vart nere på banan och fotat i princip alla ekipage. Dom flesta har ju bett mig fota, och dom få som kommer emellan brukar också hamna på bild. Bra träning om inte annat .. Hiskeligt jobbigt efteråt med all redigering och mejlande, det tar sådan himla tid. Och folk vill ju inte vänta i veckor på bilderna heller.
 
Mongolerna/alltiallorna ;)
 
Patsy fick gå en 110cm och var felfri, vann gjorde hon också. Ni skulle sett hur mallig hon var med sin rosett ;)
Hunnit med en ridtur på kungen också, han förgyller ens dag hur enkelt som helst.
 
 
Ska slänga in en massa bilder från ihelg. Eller bara från hoppningen då jag inte hunnit börja redigera dressyren. Det är så tråkigt och så galet många bilder, hehe. Tänkte att jag skulle bara spara dom bästa bilderna och vara jättekritiskt, men såklart gick inte det. Blev rätt många hundra bilder, bra som sämre ;) Tror dock att bilderna får ett eget inlägg, det blir rätt många. Kunde inte välja några få så drog med en bunt. That's all for now, bye.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide