You make me glow

Hej, hej, hemskt mycket hej
Snacka om att jag är besviken på min planeringsförmåga. Eller egentligen är väl inte den största problemet, tror det är min tidsoptimism och långsamhet som lyckas ställa till det, haha.
 
Eftersom jag är bäst på att snooza och kom på att det nog var smartast att rida en häst innan lunch så vart det full fart upp ur sängen, hopp i kläderna och speeda till establo.
 
Red då som sagt Olle runt stigen i finvädret. Tog galoppsträckan först och i mitten av den fick han tuppjuck. Vet inte om han låssades bli rädd eller om han verkligen var det. Dock fanns det inget läbbigt i närheten. Förutom stigen till kremma .. Lovar det stod ett gäng spöken på ridstigen som bara Olle kunde se, känns som en rimlig förklaring. Han höll på kasta sig runt, stegra och vägrade gå framåt. Blev massa ryggningar dock, hehe. Tog säkert 10-15 minuter innan jag tillslut vann och han gick åt rätt håll :) Resten av stigen gick finemang och han var faktiskt rätt lydig, även i galoppen. Inge snorkande, skumgalopp, försök till turbo osv.
 
                 
 
Kändes jobbigt att ta in Vallsor sen, för han njöt verkligen i solen. Dagar som dessa önskar man att dom hade heldagshage. Red i alla fall ett pass i ridhuset med honom. Hade verkligen bestämt mig från början att jag skulle vara tillskärpt och bättre än förra gången. Och det funkade, hästen var duktig och fin. Verkligen stor skillnad mot för sist, speciellt i traven. Fick till och med två frustar, yay, haha ;) Som vanligt hade det ju kunnat vara bättre, men får nog vara rätt nöjd ändå.
 
 
Hakade sen spontant på Sara och Jh när dom skulle ut och skritta. Slängde hacket på Calle och så for vi ut. Blev lite travande för oss också. Så himla mojsigt med gammelfarbrorn.
 
Avslutade med en uteritt på Patsy med Sara och Fia. Båda långöronen skötte sig och det var en sansad och trevlig tur. Hon är så himla fräck den där Pärry.
 
 
Inte helt oväntat var man kvar sist på bygget typ, haha. Men hade seriöst en massa kvar och göra på kvällskvisten. Tur jag fick lite assistans, då gick det lite snabbare i alla fall. Fattar inte hur sölig man kan vara alltså. Dra en gräns vafan, hahaha.
Nåja, imorrn har jag lovat att fota löshoppningen, så blir fast med det hela em och kvällen. Så har planerat det rätt lugnt med kusarna och har nu verkligen tänkt igenom en bra plan med utrymme för söligheten, trorja. Har planer på långrykt till alla också ;) Tog på mig utsläpp av laget, så det blir en tidig morgon. Nattinatti.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide