Can't be afraid to take a fall

Sista veckan på terminen var det bland annat höjdhoppning i hoppgrupperna, langar in bilder på onsdagsgruppen där lilla c-ponnyn vann, på 135 cm tror jag :) Sen har vissa grupper haft årets kratta och andra lektävlingar.
 
 
Har taggat hela terminen att få hoppa bana med Jesse. Börjar med att jag blir superförkyld och borde stått över ridningen, men ville verkligen vara med. Men såklart hade Jesse vila och så hade jag lite för höga förhoppningar på bana. Vi fick hoppa blixten på medellinjen, alltså tre hinder. Haha, snacka om att jag vart missnöjd. Nåja, red Uffe och han lämnade inte mig i gruset innan start denna gång. Visste väl att det bara var spöet som kittlade han sist. I alla fall så blev det ingen superlektion, men okej. Såg knappt avstånd till räckena, bara till oxern ;) Men plus på att Uffe blivit så mycket finare i munnen och lägger sig inte på och hänger som förut. Mycket lättare att rida då.
 
Well, vi får väl se om jag fortsätter nästa termin. Har inte bestämt mig riktigt. Funderar på om en liten paus kanske är lägligt. Försöka ta tag i mitt liv lite och sen börja om från scratch. Vi höres.
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide