Hopeless wanderer

Well hello there. Satan vad dagarna springer iväg nu alltså. Tycker jag skriver det varenda gång, men det är ju sant, så känns det i alla fall. Hoppas det fortsätter så månaden ut osv ;)
 
Igår var det dags för ridlektion igen. Kirrat chapsen litegrann, men nu är det värre med skorna som glider av i hälen och ger en kramp i fotleden. Fick stanna femtioelva gånger och trampa tillbaka hälen ner i skon, haha, sjukt störande och ont. Kämpade i alla fall på med Jessemannen. Hade en dålig dag, så inte mycket att hurra över från denna gång. Tycker inte alls han känns som sig själv och tycker han känns skev. Men sen tycker jag att jag också känns skev och har jättesvårt att bedöma om det är jag eller han som "gör fel" i olika situationer. Och då blir det mycket avvaktande och mycket åka häst bara.


Idag körde jag lite i ridhuset med Mattur. Fick igenom högersidan bättre, yay. Fast kan mycket väl vara jag som gör fel här också. Hästarna kanske fattar nada av vad jag håller på med och så tror jag att det är dom som är ojämna, haha ;) Fokuserade mest på skritt och trav, töltade inget, men var tvungen att galoppera lite för det vart så tråkigt med skritt och trav bara, hehe. Han är då finaste islandshästen i stan :)
 
Tänkte beställa lite krimskrams nu. Typ hörlurar och lite sånt. Finns en asbillig sida, och då kan man plocka lite extra också, haha. Kom på att jag har massa bilder kvar sen helgträningen och klubbtävlingen som jag inte skickat, eller ens fixat. Åh, minns inte ens vilka jag redan skickat åt .. Ihelg blir det ordentlig stallning. Imorrn hoppas jag att det inte blir allt för kallt för en uteritt, och på söndag är det lite stallpassande som gäller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide