Watch me break away

Helgen vart inte riktigt som planerat. Det vart massa stall, men ingen uteritt så långt ögat kunde nå för det har varit så sjukt kallt. På söndag var det kring -30 hela dagen och då fick mina 3 bara gå ut en snabbis med hö när jag mockade. Jag som var sjukt taggad till att fara barris ut i skogen. Nåväl, har mysit på med mina hjärtisar i alla fall.
 
 
Igår var jag stand in för Joanna. Tog hennes häst till kiropraktorn på morgonen när hon var i skolan. Så hängde med Borris medans hon fick nålar i sig och blev klämd på. Sen var jag Doggeansvarig så fick skynda hem direkt efter det. Kollade serier och powernappade. Tänkte åka tillbaka till stallet på em, men ångrade mig och tog en stalledig dag istället. Eller ja, hyfsat stalledig ;)
 
Idag har jag grejat på åt djuren. Spånat, pysslat, pussat, matat med äpplen.
Tog också tag i Connys man. Såg framför mig hur stilig den skulle bli efter en ordentlig ryckning. Men det gick inte att rycka .. Fick försöka tunna ut den genom att dra några strån i taget. Tog en evighet och ponnyn var inte så jätteglad på mig. Klippte sen av den en bit och gjorde mitt bästa med saxen. Tycker verkligen inte alls om att klippa manar, det blir aldrig som man vill att det ska bli. Och jag gillar ju lite kortlånga manar, klipper/rycker hellre oftare än att göra dom askorta. För ofta så ställer dom sig eller skevar om man råkar göra för kort, då är det bättre att safea ;)
Conny har sjukt mycket man, inte bara tjock utan hela raddan med man går ju flera meter från öronen och ner. Haha, nej, men det kändes som att den fortsatte i oändlighet på det lilla djuret. Hur som helst så kunde frisyren ju bara bli bättre än innan, även om jag inte vart nöjd. Måste kanske fixa till den där bågen imorgon ;)
 
 
Longerade också Ollegossen på banan. Kan knappt minnas när jag longerat utomhus sist. Trodde han skulle var knas, men han skötte sig förvånansvärt bra och höll sig på mattan mestadels. Kändes ju lite risky ifall han skulle brallat iväg och halkat i snön, men han var klok. Lilla Olle, han är så himla fin! :)
 
 
Har massa saker att kirra imorrn. Ska försöka se till att luciashowen verkar klar också. Haha, den känns helt failad redan. Det är typ noll verkstad där, hoff. Nåja, vi får se vad som händer. Tjing.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide