And I shine when I wanna shine

Hej, hej, hemskt mycket hej
Dagen började på bästa sätt. Med en uteritt i det sköna vädret och ljuset. For en runda runt stigen med Valle. Började lite tveksamt när det låg en knallblå plastpåse på stigen. Så sjukt att en stor häst kan bli så rädd för en liten påse. Men ja, Valle tyckte den var galet äcklig och kasta sig runt och tänkte fara hem. Men var helberedd så han hade inte en chans. Så stackarn blev tvingad, efter några om och men, att gå förbi den läbbiga saken ;)
Sen gick allt annat som en dans. Pigg häst, men inte jobbigt pigg. Faktiskt rätt fin och lydig, det var ashärligt. Såklart taggad på galoppsträckan som alltid, där fick han spurta lite. Ah, den känslan, går inte ens att beskriva :)
 

Valle hälsar på hos John och Westgate Farm under turnén 2010 :)
 
Grejat på åt pärlorna as usual.
Sen ridlektion. Fick hoppa 5½ på pluttehöjd, men bättre än bommar ;) Fick Uffster igen. Han var rätt hyfsad på framridningen. Sprang med huvudet som en kamel mestadels, men han var mjuk i munnen, hängde inget. Lydig för skänklarna också. Gick travbommarna fint också. Kändes spännande att se hur han skulle ta sig an hindrena. När jag sett han hoppa med andra så har han typ klivit över hindrena och snubblat runt nästan, haha. Och sen efteråt dragit på i värsta hastigheten. Men han hoppade duktigt alla gånger. Första skuttet blev lite stort, men sen blev sprången bara bättre och bättre. Skulle göra halt efter hindret, det blev också bättre och bättre för varje gång. Så han var rätt lydig och uppmärksam. Så var asnöjd med honom, sjukt kul :)
 
                   
Gammal printscreen på Uffster. Har dåligt med bilder på han.
 
Sen hem och bjöd mammsen på alla ♥-dag middag, haha typ. Hon bjussa på semla i tisdags, så att ja. Vi brukar aldrig köpa massa grejs när det är fjollhögtider. Det är ju gulligt osv, men överskattat och lite onödigt tycker vi ;)
 
Ska kolla film nu, pusshej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide