Heartstrings

Hej, hej, hemskt mycket hej
Tänkte kliva upp i lagom tid idag, men var så trött för att jag inte kunde somna igår att planen sprack. Sovde ut, grejade på lite hemma och stack till stallet.
Allt var gjort, så jag täckade bara av Olle och Patsy och fyllde lunch och empåsarna. Hade glömt mina chaps hemma, så när jag ändå hade så gott om tid kunde jag fara hem och hämta dom.
 
Det var så roligt innan förra veckans lektion då Carola skulle ge hästar. Så såg hon i pärmen att jag ridit Uffe varenda gång förutom en när jag red Jesse. Och så säger hon, du får ta Uffe idag igen, men sen får du prova lite andra. Haha, det roliga med det är att jag varenda gång säger att det inte spelar någon roll vilken jag rider, så hon har alltid gett mig häst ;) Fin, invecklad förklaring som alltid, hehe.
 
   
Haha, i alla fall typ 5 år sen.
 
Nå, så fick Nipsen idag. Trodde jag skulle dö lite, haha. Minns knappt sist jag red henne. Men vi körde på. Hon är ju väldigt lydig osv, bara det att jag inte kan rida henne på tygeln för fem öre då det är som att någon kört en kvast genom hela henne, haha. Har bilder från en sommar då jag minns att jag for runt med henne på tygeln i alla gångarter, men har också för mig att jag var rätt hård och stark i handen och skänkeln osv. Och som jag red då vill jag inte rida, därför struttar hon runt som med nybörjarna även när jag rider typ. Fick kramp i ena armen när jag skulle rida "rätt", så lite jobbig var hon. Men så i vänster galopp hade vi ett framsteg. Då kunde vi minsann galoppera runt på tygeln så fint. C sa till och med att tror ni inte att Nipsen kan gå på tygeln så kolla nu. Då for vi runt och stilade och visa upp oss. Haha, inte riktigt, men aa ;) Hon är väl lite charmig gamla tanten, men kanske inte riktigt en häst man väljer i första hand. Perfekt för nybbisar då hon lyssnar på ridläraren. Så fort Carola sa typ förbered avsaktning så kände man hur hela hästen slog av på tempot och var helberedd på avbrott, haha, fan vad frän.
 
   
 
Skyndade sen att göra klart och drog hem till Lina, lämna bilen och tog hennes hund. Sen gick hon, jag och Amanda på en kvällsprommis som blev rätt lång, gick som runt Andra Sidan lite halvt, sen upp till Fjällnäs och hämta Lufsen och runt där innan vi gick tillbaka. Det var jätteskönt väder, inte alls kallt.
Haha, dock ska man nog inte nämna tiden och längen i samma mening. Vi var inte så snabba, men strax över 5 km avverkade vi i alla fall. Men skyller på hunden och A, att vi skulle instagrama och en tant, hehe. Men det var i alla fall supermysigt och nu hoppas jag att jag får med dom på prommis lite oftare nu när nya livet påbörjats ;)
Hehe, och det ser ju rätt långt ut på bilden. Aja, men definitivt bättre än att sitta framför datorn :) Tjing.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide