Keep it close

Hej, hej, hemskt mycket hej
Haft fullt upp hela helgen, så inte kunnat blogga.
 
For till stallet tidigt på lördag för att hinna knoppa både Fia och Balance. Har sen grejat på åt mina pärlor mellan fotandet av massa ekipage på klubbtävlingen. Eftersom så många vill hamna på bild så blir det ett par timmar nere i ridhuset. Speciellt när det är hoppning och dressyr båda dagarna. Men det är ju bra fototräning, och det är så kul när man lyckas få till en ridhusbild ;) Annars är fotandet inomhus rätt träligt. 

Slutade med att jag hade alla mina tre. Bara Olle som skulle ridas, dom andra hade vilodag. Red ut med busisen efter stigen. Hade tänkt rida runt hela, men när jag skrittat en bit insåg jag att det skulle bli lite väl tungt. Massa snö och det var sådär jobbigt och ojämnt. Blev galoppsträckan fram och tillbaka i alla fall. Galopperade mest, och på ditvägen var han så fin och lydig. På hemvägen gick det helt okej till en början. Försökte vara lite försiktig med hans mun så att såret inte skulle gå upp. Det tyckte ju Olle var jättebra, så han ökade farten mer och mer. Tillslut var jag tvungen att ta i. Jäklar vad sur han blev sen när han inte fick bestämma hastighet. Då gjorde han en katapult, som Valle brukar göra. Det har aldrig hänt tidigare så hamna nästan i chock, haha. Sen gjorde han en typ capriole, stegra och hoppade upp och fram på två ben. Har heller aldrig hänt. Vilket hollo. Men sen kunde vi ändå galoppera rätt sansat, fast fick hålla i lite mera ;) Så ja, han var väldigt på g och tittig som attan sista biten hem när vi skrittade.
 

Ja, Amanda är en linslus ;)
 
Käkade sen med ett par polers innan vi proppade bilen och drog till Kullen. Vi bröt godislöftet (som dom flesta redan gjort, pheh) och köpte snarra dära. For hem till Sara och kollade Mello och chillade. Snacka om låtar som verkligen inte föll mig i smaken. En trevlig dag i alla fall :) Tjing.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide