Shadow fight

Hej, hej, hemskt mycket hej
Inte uppdaterat dagligen. Men inte hänt så mycket.
 
Igår red jag lektion, fick Uffe. Han var jobbig som ett as, haha. Knappt medgörlig. Fast kan hända att jag fortfarande var lite off själv. Nåja, hur som helst så gick det inte alls bra någonstans. Fick kämpa som ett as i slutet med skänkelvikning. Var tvungen att köra i skritt för kom inte åt han i trav i början. Tillslut gick det väl an, men då var han redigt upprörd den lilla älgen ;)
 
Olle och Patsy for iväg och tränade, så hade Valle för mig själv. Vi longerade och myste en massa. Passar på att vila skavet på ryggen när matte är borta.
 

En gammal bild från tidigare longering.
 
Idag hade jag Bollen också, men då hade Maria hunnit mocka, hihi. Sen fyllde hon påsarna också för att det var så lätt hö sa hon. Man tackar, det var lyxigt :)
Det var så kallt idag att Vallis och många andra fått vara inne. Släppte dock ut han 1,5 timme medans jag mockade och grejade på.
 
Hoppade in på en lektion med Bollis. Om man ändå ska rida inomhus så är det ju guld om man får rida för en instruktör. Man är ju som så bekväm när man är själv. När det känns lagom och bra är man ju nöjd, istället för att pressa och rida meeera. Plus att det är skönt att han någon på backen som kan gnälla lite och hjälpa till.
Det gick faktiskt bra, tycker Bollen skötte sig. Det är så skönt att rida han som är så lydig. Man gör öppnor, slutor, skänkelvikningar osv plättlätt i jämförelse med vissa. Man kan tänka mer på sig själv. Fast tycker jag var rätt dålig ändå. Det är som någonting som inte riktigt är på plats, kan bara inte sätta fingret på vad. Nåväl.
 
 
Sen skrittade jag Valle barris i ridhuset. Tänkte ju som sagt fara ut, men kylan satte stopp. Älskar ju att sitta på hans rygg, så kör mer än gärna skritt i ridhuset ändå ;) Fina killen. Han är så braig.
 
Hur som helst, nu ska jag nog kolla någon ny serie. Har redigerat ännu mer bilder, phu. Sen hopp i säng, rätt tidig morgon imorrn, och söndag ännu värre. Natti.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide