Tell the world I'm here

Hej, hej, hemskt mycket hej
Sovit ut, och sovit riktigt skönt.
Sen stallet som vanligt. Mockade åt Cameron innan vi for och red. Amanda och Ponne hängde med. Det blev en ridtur till banken och tillbaka ungefär i alla gångarter. Med två stycken psykopatrikar. Ponnyn var verkligen på toppen av jävlighet medans hästen var busig och heltossig. Imponerande att vi kom så pass långt som vi gjorde ;) Haha, ja herregud. Men emellanåt var det ändå rätt mysigt. Så himla skönt att det börjar bli varmare, typ plusgrader, takdropp och snöras. Och när det är ljust längre.
 
       
Liten och stor psykopatrik :)
 
Sen tog jag itu med Patsys päls. Hon hade inte så jättemycket, men nu blev hon i alla fall stilig som attans :) Hon är lätt bäst att klippa, så himla lugn och snäll. Bryr sig inte om något, man kan klippa överallt och hon bara chillar. Lilla gummsan är en riktig guldpeng :) Var rätt snabb med klippningen, men var heller inte överpedant som annars. Straffar väl sig sen när man ser allt man kan ha missat, hehe. Nu längtar jag lite till tävlingarna igen. Nästnästa helg är vi on the road. Blir nog lite lättare än vanligt, dock lite tråkigare. Inte mycket att göra åt dock.
 
Ska nog kolla lite serie nu, sen läsa bok. Har en tid att passa imorrn så bäst att inte vara vaken för länge. Pussochhej.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide