You belong with me

Hej, hej, hemskt mycket hej
När jag kom till stallet idag var allt gjort åt mina pärlor, värsta chill.
Hade Nusse idag igen. Och planen var då att rida ut själv, och om vi inte tog oss fram i högre hastighet än skritt så skulle jag gå in i ridhuset och göra av med lite energi. Behövde bara hålla mig till första planhalvan ..

For ut efter stigen i det ashärliga vädret och det gick finers att både trava och galoppera. Det kom någon lite bock, men framåt gick det, hehe. Det var så mysigt och kul så fortsatte runt hela stigen.
Passade på att galoppera på rätt mycket framåt, för dom flesta på ridskolan brukar sitta och hålla tillbaka han mer än vad som är hälsosamt, haha. Nog för att "dom flesta" inte ridit honom på senaste, men ändå ;)
Han verkar inte ha lärt sig helt vad galoppsträckan betyder, eller så är han bara så lydig. Han väntade på mig och sen flög vi iväg i galopp. Då började han bocka i uppförsbacken, stora bockar. Det kändes helt skevt när det var mitt i backen, så kunde bara skratta och försöka få upp skallen. Sen var det bara att köra på igen, överglada hästen körde massa rena byten lite här och där, haha. I slutet av sträckan hade det som ramlat lite snö från ett träd och som lagt sig på stigen. Nu snackar vi inte värsta högen, utan bara lite så det syntes. Och det var asskumt tyckte Nussis och kastade sig åt sidan, vilket jag var beredd på. Men ändrades ju lite i sadeln och då jäklar drog han världens jävla bockar. Shit, fattar inte hur jag hann med ens. Men det gjorde jag och tur var väl det, för annars hade jag nog suttit uppe i någon björk kan jag lova, haha. Började ju såklart skratta åt han för att han var så knäpp, och då tog det ju ett litet tag innan jag fick ordning på oss igen ;) Han är i alla fall jättelydig när man ska bryta av och allt sånt, det är skönt. Haha, det var en himla rolig tur och kul att få busa lite med C igen :)


For sen ut på en skrittur med Vallemannen. Han var som vanligt duktig. Pigg också, men inte sådär jobbigt pigg som han kan vara ;) På hemvägen blir han ju tossig, men efter lite piafferande fick jag ändå honom rätt snabbt att skritta. Min svarta fara, han är så vacker. Och bortskämd, haha. Det är alla pärlorna tror jag allt. Men är man bäst så får man göra lite som man vill, hehe.
 
Fotade Sara och Emma lite på kvällskvisten innan jag drog mig hem. Inga nya serieavsnitt idag, så har passat på att redigera lite mera bilder. Har haft långt uppehåll på det. Även fört över färdiga bilder till folks ubs-minnen. Det tar sig. Men tar nog och breakar lite nu med en movie. Pusshej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide