You got the right to turn it up

Hej, hej, hemskt mycket hej
Haft ett möte idag på em.
Sen for jag till stallet. Skulle vara med på Lottas lektion med Stålis. Var helkass, och då var det ändå snällt sagt, haha. Olle var på busen och for åt alla håll och kanter i ridhuset. Och hade min sadel som pajade för min skänkel. Det förstörde hela passet. Stigläder och skänkel, det är verkligen en stor akilleshäl. Har alltid varit så. Typ om mina läder kännits ojämna har jag kunnat rida runt en hel lektion och bara tänkt på det i princip. Så ja, man glömmer liksom bort att rida som man ska. Jävligt trögt, men har ju nå issues.
Han taggade ner lite när vi började galoppjobba, fast då red jag inte heller ända ner till läktarn. Jobbade först med skänkelvikning, sen lite typ förvänd galopp. Då gick det lite bättre. Knasiga häst, men han är ju ack så fin ändå.
 
Grejat på till mina fina. PS var svullen i hela ansiktet stackarn. Så hon har väl fått en allergisk reaktion på något. Hon såg helt tossig ut. Förhoppningsvis har det släppt imorrn, eller åtminstone gått ner lite. Inte för att hon verkade desto mer störd av det ;)
Fyllt färdigt massa hö medans det fanns lättillgängligt och inte fruset. Fylla hö är nog det värsta som finns, och tänk då när balarna är typ frysta. Då vill man bara lägga sig ner och grina och sen dö, haha.
 
Redigerat massa bilder och mejlat hundratals. Fortfarande sjukt många kvar. Och ibland laggar mitt redigeringsprogram och vägrar hämta dit alla filer, hoj. Godnatt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide