Beneath your beautiful

Hej, hej, hemskt mycket hej
Nu var det ett tag sen jag skrev igen, men har seriöst inte haft tid. Har haft fullt upp dom flesta dagar och antingen varit borta på kvällen eller bara så trött att det var dejt med sängen direkt.
 
Helgen har varit stallig med klubbtävling båda dagarna. Var på plats tidigt på lördag för att knoppa hästar. Såklart startade ju inte min bil när jag skulle dit, så fick spurta till fots i kylan. Fotade också några dresserare.
På söndag var det hoppning och då var jag på plats ännu tidigare. Åkte med mamma innan hon började jobbet sju. Hade ingen lust att gå och hade bara sovit typ två timmar så hade inte kommit in i djupsömnen så det var lättare att vakna ändå. Knoppning och fotning då också.
 
 
Sen efteråt red jag ut med Olle. Han var på hugget. Grymtade och skruvade sig innan vi knappt kommit ut på stigen. Men han höll sig på mattan rätt bra, provade någon vändning, men inga rejäla bus, haha. Fast sen plötsligt vid vattengraven satt jag som i en fåtölj fast i plogvallen, hahaha. Det var så himla mjuk snö där att jag knappt kom upp. Olle stod bredvid och glodde bara. Han blev ju inte rädd för något när han dumpade mig så han försökte inte dra iväg heller. Höll ju i tygeln i alla fall. Snacka om fult, han gjorde en liten vändning, fast i slowmotion (annars är han racersnabb) och jag tror jag höll på greja med tyglarna just då. Klumpigt ja. Nåja, sen var det ju bara att försöka klättra upp igen då. Plogvallen var för mjuk överallt så där sjönk man bara. Gick till naturhindret och tänkte att jag kunde klättra där. Bara det att det är typ en meter snö minst och hindret en bra bit in i skogen. Men jävlar heller att jag tänkte gå hela vägen hem i all snö. Så gjorde ett försök och snälla Olle plumsade glatt efter. Hann bara typ två meter så blev det typ en hård yta på snön som det gick att stå på och då var det bara att hiva sig upp i sadeln. Blä, allt var blött efter snödykningarna, haha. Men väl i sadeln igen red vi vidare som inget hade hänt, körde mer trav och så galoppade vi också. Haha, busen fortsatte grymta och skruva sig, men inget mer konstigt nog. Har han lyckats en gång brukar han göra mer. Haha, han var säkert i chock för han trodde nog inte jag skulle ramla av när han gjorde slowmovändning eftersom jag inte brukar rubbas när han gör det snabbt osv. Kul var det i alla fall, nu var det ett tag sen sist på Olle. Så länge det inte blir oftare så är det lugnt, haha, måste skärpa till mig och hålla fokus hela tiden ;) Årets sista avfallning, check.
 
Spenderat massa kvällar hos Sara med film, mys och tjejsnack. Det är nice.
 
Hunnit redigera lite hoppbilder, så slängde in ett smakprov. Klurigt med ridhus, men det blev rätt hyffsat trots allt :) Tråkigt att kvallan blir kass när man lägger upp dom dock. Tjing.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide