Humming melodies

Hej, hej, hemskt mycket hej
Har inte så mycket att skriva idag. Bara varit i stallet i princip. Skalat frukten, haha. Klippte Olle i typ två timmar. Började jättenoga och seriöst, men det vart så jobbigt att jag la upp tempot lite mot slutet. Men hade ju bara han att klippa så det gick ju an. Det jobbigaste är nog när man rakar hans ben, för då måste man sitta på huk så länge att benen börjar skaka, haha. Nämen, så är ju maskinen så stor och tung att det inte riktigt blir som man vill. Var inte överpedant denna gång. Insåg att det inte syns på håll om det är perfekt eller ej. Sen ville jag inte råka hugga honom där vars det är svåråtkomligt. Så nu ser han inte längre ut som ett får ;)
 
Kvällsmockade, borstade lite och pussade på pärlorna. Sen var jag tvungen att skynda hem för det kliade överallt. Så hoppade direkt i duschen för att försöka få bort allt hår. Blä, det är största nackdelen med rakningen.
 
Längtar till imorgon. Är så himla ridsugen. Har inte ridit någon annan klubbis än Uffe på länge, så det blir kanske skojsigt. Synd bara att dom finaste ännu är skadade.
Ska kolla nyaste Pretty Little Liars och sen lite Dexter, pusshej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide