Just wanted to make sure

Hej, hej, hemskt mycket hej
Tänkte egentligen inte alls logga in på datorn nu på kvällen. För jag har fått en bok äntligen, haha. Men kände att det var lika att skriva litegrann så man inte tappar flowet ;)
 
Vaknade vid elva och har då kollat massa serier som inte blev av igår eftersom jag somna. Sen drog jag till stallet som vanligt. Behövde bara mocka till en häst och fylla lite påsar. Red ut med Olle också. Tänkte rida hela stigen som vi inte gjort på ett tag då vi försökt undvika skidisar. Men när jag kom ut på stigen var det seriöst kolsvart, så man såg just plogvallen typ. Men tog ändå höger så vi hade galoppsträckan på kartan, det var bättre underlag där.
 

Gammal bild på sötaste sötnäsan :)
 
På nervägen var han lydig och fin när vi travade och galopperade. Det slog mig att tänk att man bara kan fatta galopp med honom när som helst utan problem. Känns som att det inte var länge sen man inte ens kunde rida ut själv typ. I alla fall så vart han redigt pigg på hemvägen. Jäklar vad taggad han var, snacka om sprutt. Då var han inte riktigt lika lydig, haha. Fick till och med ta i lite för att han skulle lyssna ordentligt. Men han fick lattja litegrann, fast i slutet var jag tvungen att checka av lydigheten. Han fick godkänt ;) En skidis kom i full kareta när vi var påväg hemåt, men duktiga Olle stod bara och kollade och ryckte bara till ytterst lite när den susade sista biten neråt. Passade på att ta vägen genom småstallen också och det gick utmärkt, han är så skötsam ibland. Fast han är beredd hela tiden ifall det skulle komma ett monster :)
 
Sen kvällsmockat åt alla och pussat på dom i vanlig ordning.
Kollat idrottsgalan och läst samtidigt. Synd att inga ryttare fick pris denna gång. Men inte helt dåligt att vara i final om jerringpriset heller. Och att dom var nominerade i årets manliga/kvinnliga är ju ett bra steg på vägen :) Sen att Saade var där och gav ögongodis var inte dumt och The Script med örongodis, top notch, haha.
 
Och avslutar med att skriva, vila i frid Ulf. Tänk hur länge han hängt med där i stallet liksom. Men nu får han ligga och lata sig i katthimmelen. Godnatt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide