Let it all out

Hej, hej, hemskt mycket hej
Nyårsafton började som vanligt i stallet. Hade Bollbert och vi red ut runt stigen med Moa och Lillan. Skrittade och galopperade mest, för det kändes lättast och roligast, haha. Åh, på galoppsträckan rejsade vi. Eller rejsa låter så oansvarigt, haha, men vi ökade på som bara den. Det var nog bästa uteritten på länge, just där på galoppsträckan kände jag mig bara sjukt jävla glad :) Härligt att ha en farbror till hands ibland för att rensa huvudet, han är en bra polare. Kunde inte avsluta årets sista ridtur på ett bättre sätt!

 

Kvällen spenderades hos Sara. Det blev glassbomb och nå päron med aftereight i ugn till att börja med. Gött. Sen blev det lite mer chilligt. Tog det lugnt, snacka och hade det bara mysigt. Sen på tolvslaget gick vi såklart ut och kolla raketer osv. Varmaste nyåret ever? Kom väl hem kring tre typ.

 


Fell och Wen glada som få på tolvslaget ;)

 

Idag hade jag alla pärlor, så har grejat på till dom. Även Uffe skulle motioneras, så han fick gå runt stigen med Vanja och Coffee. Väldigt mycket snö, men skönt ändå. Duktig och skötsam häst, fast han var pigg. Tror han gillade att få brassa på i massa snö :) Vanja drog ett dyk i djupsnön också, härligt att det inte bara är jag som gör det hela tiden ;)

 

Red ut med Olle sen också. Hade fått order om att galoppera lugnt och sakta. Han brukar ju för det mesta sätta upp en rejäl rulle, med benen paddlandes, huvudet i vädret och låtande som en gris. Så hade väl en känsla av att det skulle bli kämpigt värre ;) Men tossigt nog var han helt sansad från första galoppen till sista. Han var helt cool och lugn, svinigt lydig också. Såklart blev det lite mer tryck i slutet på galoppsträckan, men eftersom han var så lydig var det nemas problemas. Fick sätta mig ner ett par gånger för att han skulle fatta att det var sansat hela vägen som gällde, men annars var det top notch. Tog vägen förbi småstallen sen också och han var som en peng. Fy bubbelen vad det var skönt alltså. Tror aldrig han varit sådär bra efter stigen. Perfekt början på året med honom. Älskade, fina, bästa Super Olle ♥

 

 

 


Kommentarer
Postat av: vanja

haha nå förstod ja att du skulle skriva att ja käka snö ;=)

Svar: Hihi, ja, värsta världsnyheten ju. Hur ofta gör du det liksom ;) Och skönt att inte vara ensam om såna fulingar, haha.
Jessica

2013-01-03 @ 22:07:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide