Let me tell you something my dear

 Hej, hej, hemskt mycket hej
Varit och tittat på lägenheten idag. Men det blev inget, mamma balla ur. Hon vill ju som ha hyfsat stort kök så hon kan baka och greja. Och det vi kollade på hade jättelitet kök, knappt att man kunnat vara två där samtidigt och hålla på. Det kändes ju lite trist, ville verkligen iväg, göra något nytt. Men får väl vänta tills jag kan ha något helt eget typ. Om hundra år eller så. Det finns ju inga jävla lägenheter i hålan.
 
For sen till stallet och hämtade upp lite flickor. Sen for vi och fikade på Vetehatten. Många som hade samma planer som oss, det var fullproppat ;) Men det var väldigt gott och trevligt. Efteråt vart vi sugna på att köra skrillor på kvällen, men det blev lite väl kallt för det.
Drog sen tillbaka till stallet och grejade på. Fyllde lite påsar. Det är verkligen en mardröm. Balarna är så jävla frusna att man knappt får lös något och har man inga vantar så dör fingrarna.
Borstat och gjort iordning Olle och Patsy till deras matte. Haft så mycket dötid att jag hunnit stå och mysa med alla mina fina. Hade sällskap och underhållning med mig så det vart som rätt chill att bara vara osv.
 
             
 
Ska nog fixa någon film till Carre och sen ska nog jag gå och läsa min spännande bok. Var faktiskt på bibblan idag och lånade uppföljaren och en annan. När det är färdigt ska jag dra till bibblo i Malmberget och låna massa andra bra. Önskar dock att dom hade mer böcker på engelska. Känns lite trist att enkomt lägga ut pengar på att köpa dom böckerna man vill ha ..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide