Made my way through the troubles sometimes

Hej, hej, hemskt mycket hej
Pallrat mig upp medans det var ljust ute idag.
For till stallet och började med att skritta ut Vallis barbacka. Haha, whaz happenin' liksom ;) Han var lite busigare idag än tidigare gånger. Men vi är som bitar i ett pussel, så det går bra ändå. Barbacka är verkligen min grej, även om jag börjat gilla sadel också på gamla dar.

 
Grejat på till mina finisar. Sen red jag en liten stund på Wilma, eller Munsboro Irwin som hon egentligen heter. Ridskolans nya ponny som kom igår från Irland. Lo ville se hur den rörde sig så fick hoppa upp och testa. Kändes helt galet, men dom skratta och sa typ att det är stora gubbar som rider runt på ponnysarna på Irland .. Nåja, den var rätt spänd först, så red som bara runt lite i alla gångarter. Den var snäll, försökte bara dra en bock en gång, men sen körde hon bara. Det blir nog bra när den blir lite mer "svensk". Rätt mycket skillnad på irländsk hantering och ridning ;) Jättemysig och trevlig i alla fall. Och söööt.
 
 
 
Red sen lektion med Jesseboi. Han var duktig, lite bekväm och försökte komma undan lite diskret. Men vi brassade på, så igenomsnitt är vi nog nöjda. Fick massa beröm för galoppen, hon vart lite impad nästan trorja, haha.
Min nya grupp var inte så rolig. Det braiga är väl att Lina och Soffi rider i den, men resten .. Sen fick jag mest bara beröm och bra ord efteråt, vill ha lite meeer kritik osv. Fast har ju ridit dressyr för Anneli dom senaste åren så hon kan ju mina svagheter utan och innan nästan. Så får ge det nya en chans innan jag rådissar det, haha.
 
Taggad till imorrn, ska ut med Pärran och vi ska testa något nytt, haha. Och skönt med fredag. Pusshej.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide